21 oktober 2012  Blauw Geel 2 bekert simpel verder

Geplaatst op 21 oktober 2012 • 11:17 • ClubnieuwsSenioren

VEGHEL – Blauw Geel 2 heeft afgelopen zaterdagavond op eenvoudige wijze de volgende ronde van het bekertoernooi bereikt. De teller stopte uiteindelijk bij 7. De gasten kregen een aantal kansjes, maar wisten niet te scoren.

Door: Ties van Dooren

Foto’s: Ad van Dooren

Door de simpele overwinning is Blauw Geel nog steeds in de race voor Europees Voetbal. De Veghelaren hopen op een mooie tegenstander en wie weet wat er dan allemaal mogelijk is.

Jeroen van Lanen

De Veghelaren tankte zaterdagavond vertrouwen voor de komende weken. Voor de rust was Jeroen van Lanen de grote meneer. Met een loepzuivere hattrick sluit hij morgen lekker aan bij het Eerste. De wedstrijd was dus al vroeg beslist. Na rust wist Blauw Geel nog vier keer te scoren. De vierde treffer kwam op naam van Stef Adank. De middenvelder zette goed druk op de laatste man van Maaskantse Boys, Ontfutselde hem de bal en schoot simpel raak. Blauw Geel bleef aandringen en de 5-0 liet dan ook niet lang op zich wachten. Bryan van Deursen krulde een corner ineens achter de twijfelende doelman. De 6-0 kwam ook op naam van Bryan. De watervlugge buitenspeler anticipeerde goed op een prima trap van doelman Johnny de Laat. Het slotakkoord kwam van het hoofd van Alex Lemstra, die naast zijn doelpunt ook goed was voor vier assists.

Dreiging

Een prima overwinning van Blauw Geel 2. Verdedigend stond het, op een paar concentratie foutjes na, goed. Op het middenveld was een plekje voor Bob Verhagen gereserveerd. De Heise Bob maakte na lang blessureleed eindelijk weer eens de 90 minuten vol. De aanvallers zorgden voor veel dreiging en maakte het de defensie van de Maaskantse Boys constant moeilijk. Morgen gaat Blauw Geel 2 op pad naar Venhorst om spits Nick Scheepers aan te moedigen. Het ex-model heeft na hard werken een plekje bij Blauw Geel 1 afgedwongen.