31 augustus 2016  50-jarig bestaan Veteranen Blauw Geel’38/JUMBO op 03 september

Geplaatst op 31 augustus 2016 • 4:12 • ClubnieuwsSenioren

veteranen3

De puntjes op de i zetten.

Dat is het motto van de wekelijkse bijeenkomsten van het bestuur en de vertegenwoordigers van de werkgroepjes. Een compliment is zeker op zijn plaats als wij kijken naar het resultaat van de groepen wat zaterdag zal leiden tot een mooie feestdag voor jong en oud. De puntjes op de i worden niet alleen op de dag zelf gezet maar ook in de voorbereiding. Aanstaande vrijdag 02-09-2016 zal er s’ ochtends een begin gemaakt worden met de aankleding van het sportpark vanaf het begin van het sportpark tot aan het voetbalveld. Ook op deze dag zal de kantine een metamorfose krijgen. Alvast vooruitkijkend naar de dag, een opsomming van alle activiteiten:

12.00 – 15.00:  allerlei activiteiten voor de jeugd. Er zal een clown zijn, die met ballonnen de leukste dingen maakt. Een professionele visagiste voor de schmink activiteiten en leuke uitdagende springkussens. Zeker de moeite waard om naar het sportpark te komen.

15.00 – 17.00: Blauw geel veteranen – Oud-Feyenoord. Met spelers als o.a: Houtman, Wijnstekers, Blinker, Slory, Theo Lucius, Hoekstra en Patrick Pauwen. Voor de wedstrijd, bij de ingang van het veld, en tijdens de wedstrijd zal de loten verkoop zijn met mooie prijzen , zoals 2  gesigneerde Feyenoord shirtjes, Feyenoord ballen, groot nespresso apparaat, verschillende waardebonnen, messenset van Wesley Sneijder en nog veel meer. Alles bij elkaar een dertigtal prijzen. Alle reden om veel loten te kopen. Dus veteranen reserveer wat geld om zodoende ook deze dag financieel te ondersteunen en met een mooi prijsje naar huis te gaan. De winnaars worden na de wedstrijd bekend gemaakt bij de verkoopplaats van de loten. Tevens zal voor de wedstrijd en tijdens de rustmomenten het orkest ” EIGENWIJS”  en dj Jan Ketelaars het publiek voorzien van een muziekje.

17.15 – 18.45: warm- en koud buffet verzorgt door Hutten catering voor de veteranen leden die zich hebben opgegeven, genodigden en Oud-Feyenoord spelers.

19.00 – 20.00: woordje van de voorzitter.

20.00 – ———: feestavond met licht en geluid van jan ketelaars, PASTA en Etienne Alvarez de volkszanger uit Oss. Alle ingrediënten voor een gezellige feestavond zijn aanwezig in een feestelijk aangeklede kantine. Iedereen is dan ook van harte welkom om deze avond samen met ons te vieren. Tot slot wil het bestuur de sponsoren bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om deze dag deze invulling te geven en het mogelijk hebben gemaakt om een schitterende glossy te maken. Een blad genaamd ” GOUD ” waarin diverse onderwerpen aanbod komen. De betalende leden krijgen deze glossy en voor een klein bedrag van € 2,95 is de glossy” GOUD” deze dag voor iedereen te koop.

Bedankt sponsoren: PixCompany, Hutten, Sligro, Koflexwerk, Verano, Sport 2000, Bek, Vlas – Graan, Pilz & Grillz, Stapperij, Fellows en Friends, Wilschut advocaten, Mondana, Joosten en Van Lankvelt, Van Herwaarden interieurs, Actor notarissen, Garant dakbedekking, Businesscom, Volvo Vos, van Schie bloemen en Leo Rijkers.

Tevens bedanken we  J.Janssen voor het werven van de adverteerders in de Glossy en  de mensen voor het aanleveren van de prijzen voor de loterij. Dit is de laatste update voor de feestavond. Namens het bestuur, kom met ons deze dag vieren en geniet van deze dag op zaterdag 03-09-2016.

Na wederom een bijeenkomst van de vertegenwoordigers van de werkgroepen en het bestuur willen we iedereen op de hoogte brengen van de vorderingen van deze groepen en de organisatie van de dag.
Vorige keer is er een uitleg geweest over de werkgroep dagactiviteiten, glossy, feestavond en loterij.
De werkgroep dvd, onder leiding van Kees Hillebrand en ondersteuning van Milco Schroevers, heeft een dvd gemaakt met vele foto’s en filmpjes over allerlei activiteiten van de veteranen vanaf het ontstaan van de veteranen afdeling tot heden.
Deze dvd zal aangeboden worden aan de leden van de blauwgeel veteranen.
Nu we het toch hebben over het ontstaan van de veteranen afdeling.
Piet Hutten is de oprichter van de veteranen afdeling in 1966. Een van de werkgroepen was buffet/business club aankleding, met als kartrekker Pierre van Wanrooij. Pierre heeft contact gezocht met Bob Hutten, de zoon van met de vraag of Hutten-catering iets kan/wil betekenen voor onze viering op 03-09-2016.
Bob heeft dit over gedragen aan Frenk v.d. Berg, die ook lid is geweest van de Veteranen.
Na een overleg is Hutten bereid om een buffet te verzorgen op deze dag, zonder dat daar een vergoeding voor gegeven hoeft te worden.
Zeer mooi gebaar van Hutten-catering.
Aangezien wij een sportieve afdeling zijn van de club blauw-geel zijn we ook op zoek gegaan naar een mooie tegenstander. Rene Barten, werkzaam op de Sligro, was bereid om op zoek te gaan naar een tegenstander.
Deze tegenstander is oud-Feyenoord geworden. Van Feyenoord hebben we de toezegging dat in ieder geval Bennie Wijnstekers, Peter Houtman en Regie Blinker meespelen.
Al met al een goede reden om massaal naar het sportpark te komen om niet alleen deze dag tot een mooie happening te maken maar ook de avond met ons te vieren onder het genot van een drankje en met muziek van dj-Jan, Pasta en een artiest die we in de volgende up-date zullen voorstellen. De betalende leden en betalende partners krijgen voor de bijdrage van € 10,00 een dvd, glossy, koud- en warmbuffet en een aantal consumptiebonnen. Wij als bestuur zouden het zeer op prijs stellen als de actieve leden die nu al een poloshirt hebben (van Rijkers Naaimachines en Verano) dit ook op deze dag aan zullen trekken.

Nog 2 weken te gaan alvorens wij als veteranen en/of overigen deze dag met zijn allen gaan vieren. De verschillende werkgroepjes hebben de afgelopen tijd veel overleg gehad om deze dag tot een mooi feest te maken. Zo is er een werkgroep onder leiding van Ted Ruys die verantwoordelijk is voor de activiteiten voor de wedstrijd, tijdens de wedstrijd en na de wedstrijd. Tevens verzorgd deze groep de aankleding op het gehele sportpark.
Zo is er ook een werkgroep onder leiding van Evert Feijen die verantwoordelijk is voor de glossy. Dit is een blad met allerlei items. Enkele items zijn: interview met een clubicoon, oprichting van de veteranen, veteranenvoetbalvrouwen, bekende Veghelaren en nog een aantal items meer.
Er is ook een werkgroep feestavond onder leiding van Hans van Doornmalen. Deze groep zorgt voor de aankleding van de kantine en de muziek gedurende deze dag. Zo zal deze hele dag verzorgd worden door Jan Ketelaars. Tevens zal die avond Pasta optreden met als leading muzikant ” de veteraan” Wim Holthuizen. Ook komt er nog een artiest die zorgdraagt voor een feestelijke sfeer maar de naam houden we nog even geheim. Dus alle reden om deze dag en avond te bezoeken.
Iedereen zal nu denken waar doen ze dit van. We zullen deze dag ook een loterij houden met leuke prijzen. Ook dit keer zal Anton Schilders hierin de kartrekker zijn. Er worden in ieder geval enkele Feyenoord shirtjes en ballen verloot met de handtekening van de Oud-Feyenoord spellers erop en nog veel meer prijzen. Reden genoeg om deel te nemen aan deze loterij en wij hopen ook dat iedereen bereidt zal zijn om loten te kopen.
Daarnaast is er nog een werkgroep business club/ buffet, voetbalwedstrijd, pr en dvd maar dat komt in het volgende bericht aanbod.

Het programma van de dag zal er globaal als volgt uitzien:

12.00 ontvangst voor iedereen die wil komen.

12.30-15.00 activiteiten voor Jong en oud. Tevens start van de loterij.

14.00 ontvangst oud-Feyenoord

15.00 wedstrijd Blauw-Geel veteranen – Oud-Feyenoord (wedstrijd van 3x25minuten).

17.15 luxe warm en koud buffet.

19.00 enkele toespraakjes en wetenswaardigheden

20.00- ………….. FEESTAVOND met artiesten voor iedereen.

Met sportieve groeten bestuur Veteranen.

 

 

 

 

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2016  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO