14 maart 2017  Blauwgeel 2 helaas 2 verliespunten

Geplaatst op 14 maart 2017 • 12:28 • ClubnieuwsSenioren

De wedstrijd tegen de hekkensluiter van de competitie moest niet te licht opgepakt worden. In de 1e helft begon blauwgeel 2 met veel balbezit en een paar kansen die onbenut bleven. Venray hield tegen vanuit een gesloten defensie. Bij de enigste kans was het wel meteen raak voor Venray en dat net 1 minuut voor rust. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld maar gelukkig scoorde  blauwgeel via Zijad de meer dan verdiende gelijkmaker(1-1). Even later was het A junior Maxud die voor de voorsprong zorgde (1-2). Maar lang kon men niet lang van de voorsprong genieten. Een blunder in de defensie en Venray nam daar gretig gebruik van (2-2). Het gevoel van 2 verliespunten overheerst in plaats van 1 punt te hebben gewonnen. Volgende week beter! Youssef Laarroussi