3 september 2019  Rabobank Voetbalschool gaat weer van start!

Geplaatst op 3 september 2019 • 13:53 • NieuwsClubnieuws

Rabobank Voetbalschool gaat weer van start!

Na een welverdiende zomerstop staat het nieuwe seizoen van de Rabobank Voetbalschool voor de deur. Inmiddels hebben alle trainers, leiders en coaches binnen O13, O12, O11, O10, O9, O8 en O7 per e-mail een uitnodiging gekregen voor dit nieuwe seizoen. Want zonder een groep enthousiaste jeugdspelers van Blauw Geel’38 kan de Rabobank Voetbalschool nou eenmaal niet bestaan!

Waar de voorgaande edities werd getraind volgens verschillende ‘FIFA Skill Games’ en de ‘Big Four’, gaan we dit seizoen aan de slag met de ‘Helden van Oranje’. Dat betekent dat we voor eventjes in de huid kruipen van Virgil van Dijk (verdedigen), Donny van de Beek (passen en trappen), Frenkie de Jong (technische vaardigheden) en Memphis (afwerken). Natuurlijk zal er net als vorig seizoen een groep fanatieke trainers aanwezig zijn om de jeugdspelers spelenderwijs iets bij te brengen.

Net als de afgelopen jaren is de Rabobank Voetbalschool opnieuw kosteloos. Iedere keer dat je aan de beurt bent, train je op woensdagmiddag (16:00u – 17:00u) op het mooie hoofdveld van Blauw Geel’38. De spelers worden bij aankomst voorzien van een mooi tenue. Ieder team komt vier keer in het seizoen aan de beurt. De organisatie probeert wat het programma betreft, rekening te houden met schoolvakanties.

Heb jij zin om samen met je vrienden van Blauw Geel’38 een aantal keer te trainen bij de Rabobank Voetbalschool? Regel dan via je trainer, leider of coach dat je aangemeld wordt. Dit kan door een mailtje te sturen naar bobvandijk95@gmail.com. Het is geen vereiste dat het volledige elftal deelneemt. Voor meer informatie kan iedereen terecht op de website van Blauw Geel’38 (www.blauwgeel.nl/rabo-voetbalschool) of onze Facebook-pagina (www.facebook.com/RabobankVoetbalschool). Natuurlijk kunnen vragen ook via e-mail gesteld worden.

Tot vrijdag 27 september 2019 hebben alle teams de mogelijkheid zich aan te melden. Dit kan door een mailtje te sturen naar bobvandijk95@gmail.com. Zorg dat je er op tijd bij bent, zodat een plekje voor jouw team gereserveerd kan worden! Aanmeldingen gaan via de trainers van het team. We zien jullie graag komend seizoen verschijnen bij de Rabobank Voetbalschool!

Sportieve groet,

Bob van Dijk

Coördinator Rabobank Voetbalschool

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2019  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO