17 juli 2018  Pupillenkamp Blauw Geel’38 opnieuw groot succes!

Geplaatst op 17 juli 2018 • 11:21 • NieuwsClubnieuws

Pupillenkamp Blauw Geel’38 opnieuw groot succes!

Afgelopen week stond voor de 49e keer in de clubhistorie het pupillenkamp van Blauw Geel’38 op het programma. Zondag 8 juli trok opnieuw een grote stoet auto’s vanuit Veghel naar de Willy-Hoeve in Bergeijk. Na het kampopeningsspel kon het voetbalkamp echt gaan beginnen. Met opnieuw een prachtig kampgebouw, fantastisch weer en een enthousiaste groep deelnemers werd het wederom een geweldige week. Klassieke kampspelen als het Ballonnenspel, Streepjesroof, het Zweeds Loopspel, Vierkamp en Atletiek werden fanatiek gespeeld, terwijl ook nieuwe spelletjes natuurlijk voorbij kwamen in het bos en op het veld.
Zoals ieder jaar werd ook tijdens deze editie van het voetbalkamp fel gestreden om verschillende prijzen. Vrijdagavond werd door hoofd kampleiding Robbert Mols de prijsuitreiking gepresenteerd en bleek Iran de beste ploeg van dit jaar. Amir Loubane, Thomas van de Ven, Sander de Groot, Rijk Kanters, Maja Sklodowska, Yente Mulder en leider Jos kregen hiervoor een welverdiende beloning. Daarnaast werd iedere dag hard gewerkt om zo hoog mogelijk te eindigen in het atletiek-klassement. Nouri Sabbahi (JO13) en Pim Metsaars (JO11) bleken uiteindelijk de besten. Sem Janssen maakte gedurende de week de meeste strafschoppen en kroonde zich zodoende tot winnaar van de penaltybokaal.
Nu gaat de kampleiding genieten van een welverdiende vakantie, maar de na zomer beginnen de voorbereidingen voor het voetbalkamp van komend jaar alweer. Deze speciale editie mag je natuurlijk niet gaan missen! Dan gaan we namelijk voor de 50e keer op pad met het pupillenkamp van Blauw Geel’38. Zorg er dus voor dat je op de hoogte blijft van alles rondom het leukste voetbalkamp van Nederland. Via onze Facebook (https://www.facebook.com/blglpupillenkamp/), Instagram(https://www.instagram.com/pupillenkamp/) en website (https://www.blauwgeel.nl/pupillenkamp/) mis je niets!

Voor nu wensen wij iedereen een fijne vakantie en graag tot volgend jaar!

Sportieve groet, De Kampstaf

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO