Pupillenkamp

Wat houdt het Pupillenkamp van Blauw Geel’38 in?

In 2022 organiseert Voetbalvereniging Blauw Geel’38 van zondag 24 juli tot en met vrijdag 29 juli alweer voor de 52e keer het Pupillenkamp. Met hulp van veel vrijwilligers en sponsoren gaan we er ook dit jaar weer zes fantastische dagen van maken. Het Pupillenkamp van Blauw Geel’38 is bestemd voor jeugdspelers (jongens en meiden) uit de O13, O12, O11 en O10. Ook dit jaar verblijven we in ons prachtige kampgebouw ‘De Willy-Hoeve’ in Bergeijk. Hier beschikken we over alles om er een topweek van te maken!

En dan vraag je je natuurlijk af, wat doen we dan tijdens zo’n kampweek? Nou, we gaan de gehele week lekker aan de bak! Met je eigen kampteam strijd je tijdens leuke veldspelen, actieve bosspelen, zonnige waterspelen en de wereldberoemde vierkamp voor de hoogste plaats op de ranglijst. Natuurlijk zijn er ook individuele activiteiten. Tijdens de atletiek en penaltybokaal wordt ieder jaar hard gewerkt voor de hoofdprijzen. En zoals het hoort, levert sportief en respectvol gedrag de sportiviteitsprijs op!

Maar natuurlijk zijn de prijzen slechts bijzaak tijdens het Pupillenkamp van Blauw Geel’38. Het belangrijkste is dat iedere deelnemer een topweek heeft! Aan de enthousiaste kampleiding zal het in ieder geval niet liggen. Zij zorgen ieder jaar voor een goede voorbereiding, een uniek kampthema, leuke spelletjes en lekker eten. Heb jij toch nog vragen? Dat is helemaal geen probleem. Veel kampleiders zijn bijna ieder weekend bij Blauw Geel’38. Zij kunnen je alles uitleggen! Natuurlijk kun je ook een mailtje sturen naar: pupillenkamp@gmail.com.

Waar kunnen we informatie vinden?
Via de website van Blauw Geel’38 houdt de kampleiding iedereen op de hoogte. In aanloop naar en tijdens het Pupillenkamp wordt er regelmatig iets online gezet en weten ouders en spelers wat er gaande in. Natuurlijk zijn wij ook te vinden op sociale media. Zorg dat je ons volgt op Twitter, Facebook en Instagram. Dan mis je tijdens de kampweek helemaal niks. Door de jaren heen zijn er gedurende het Pupillenkamp verschillende filmpjes gemaakt. De ideale manier om eens te kijken hoe het er in Bergeijk aan toe gaat!

Twitter: https://twitter.com/pupillenkamp
Facebook: https://www.facebook.com/blglpupillenkamp/
Instagram: https://www.instagram.com/pupillenkamp/
E-mail: pupillenkamp@gmail.com

Filmpje 2006: https://www.youtube.com/watch?v=Pqyhp62GGbo
Filmpje 2007: https://www.youtube.com/watch?v=YFa52ujrp9M&t=34s
Filmpje 2008: https://www.youtube.com/watch?v=v6UVmUo2Xo8&t=248s
Filmpje 2017: https://www.youtube.com/watch?v=PuJUyonplrE&t=202s

Hoe ziet de kamplocatie eruit?
Al jaren vindt het Pupillenkamp van Blauw Geel’38 plaats in Bergeijk. In de eerste week van de zomervakantie is De Willy-Hoeve ons tweede huis. Inmiddels is ons kampgebouw voor velen bekend terrein. Zelfs enkele kampleiders van nu gingen als deelnemer al mee naar De Willy-Hoeve. We beschikken over een fantastisch kampgebouw met grote slaapzalen, een ruime eetzaal en een mooie keuken. Maar we blijven natuurlijk niet te lang binnen. Buiten hebben we onder meer twee voetbalvelden, een speeltuin, een pannakooi en een prachtig bos voor de bosspelen. Op http://www.willyhoeve.nl/ staan enkele mooie foto’s van onze kamplocatie.

Ik wil me graag inschrijven! Hoe doe ik dat?
Als jij hebt besloten dat je graag meegaat op het leukste Pupillenkamp van Nederland moet je je alleen nog even inschrijven. Vul samen met je ouders/verzorgers het inschrijfformulier in en zorg dat deze via pupillenkamp@gmail.com bij de kampleiding terechtkomt. Zorg dat je erbij bent!

Inschrijfformulier 2020: Inschrijfformulier 2022

Verklaring AVG & Social Media Pupillenkamp

Wie zitten er in de kampleiding?
• Robbert Mols (Hoofd kampleiding)
• Marco Tielemans (Assistent-hoofd kampleiding)
• Patrick van Casteren (Assistent-hoofd kampleiding)
• Bob van Dijk (Sociale media)
• Björn Callaars
• Suzanne van Breugel
Indy van Doorn
• Janne Herwig
• Manon Boks-Goijaarts
• Ramona Krul
• Sjef Kanters
• Daniëlle Langens
• Nicky van der Heijden
• Luuk van der Voet
• Stan Vermeulen
• Diégo Lambooij
• Luc Bos

Nieuws

Meer Nieuws

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies