17 juli 2019  Pupillenkamp Blauw Geel’38 opnieuw groot succes!

Geplaatst op 17 juli 2019 • 20:21 • NieuwsClubnieuws

Pupillenkamp Blauw Geel’38 opnieuw groot succes!

De Willy-Hoeve in Bergeijk ligt er inmiddels weer rustig bij, maar dat was vorige week wel anders! De 50e editie van het Blauw Geel’38 Pupillenkamp stond namelijk op het programma en de kampstaf kan spreken van een zeer geslaagde week. Liefst 56 deelnemers maakten de reis vanuit Veghel naar Bergeijk, waar zij de strijd met elkaar aangingen in verschillende klassementen. Na diverse bosspelen, veldspelen en de wereldberoemde vierkamp grepen Quint van Roij, Pim van Eldonk, Rijk Kanters, Jasper Goorts, Luuk Verbruggen, Silver Swevels en Lobke van Heessel van Team Pelé de eindzege.

Natuurlijk werd er ook op individueel gebied hard gewerkt. Zo schoten alle deelnemers gedurende de week met scherp vanaf de strafschopstip. Uiteindelijk behaalden Roan van Deursen, Joris van der Burgt, Daan de Groot, Jesse Beem, Diem van den Tillart en Jasper Goorts de finale van deze penaltybokaal. Na een spannende eindstrijd bleek Joris de sterkste en mocht hij de beker mee naar huis nemen. Daan de Groot hoefde echter niet lang te treuren, want hij won uiteindelijk het atletiekklassement van de JO13-afdeling. Binnen de JO11-afdeling ging die eer naar Joy Hossain.

                                                

Via deze weg wil de kampstaf iedereen nogmaals bedanken voor een geweldige week! Wij gaan ook genieten van een welverdiende vakantie en richten de pijlen daarna op het Pupillenkamp van 2020. Voor meer foto’s en filmpjes verwijzen we jullie graag door naar onze Facebook http://www.facebook.com/blglpupillenkamp en Instagram www.instagram.com/pupillenkamp Daarnaast zijn wij te vinden op Twitter www.twitter.com/pupillenkampen is er veel informatie over het Pupillenkamp te vinden op de website van Blauw Geel’38  www.blauwgeel.nl/pupillenkamp.

Iedereen een fijne vakantie en graag tot volgend jaar!

De Kampstaf

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2019  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO