14 maart 2023  Peter’s Corner Blauw Geel’38/JUMBO

Geplaatst op 14 maart 2023 • 18:06 • NieuwsClubnieuws

Peter’s Corner Blauw Geel’38/JUMBO

Het vaandelteam kwam in Rosmalen bij OJC niet te scoren. De kanonnen zwegen op de Groote Wielen. Die van de tegenstander overigens ook en bleef het bij de Frits van Turenhout 0-0. Toch nog veel afgelastingen bij de jeugd als revenu van de regen die op donderdag en vrijdag de grasvelden teisterden. Zaterdag-2 won keurig van Wieldrecht met 4-1 en JO 17-1 knikkerde RKDVC van de koppositie af. Woensdag gaan we stemmen maak gebruik van dat recht mits je natuurlijk 18 jaar bent of ouder.

Door: Peter Kuijpers

Het vaandelteam is komend weekend vrij om dat het op 22 januari bij de hervatting van de winterstop wél speelde. Maar liefst vijf wedstrijden gingen toen wegens weersomstandigheden onder anderen sneeuw niet door.  De volledige top-3 in de derde divisie speelt wel, maar dat gaat geen verschuivingen geven. Hercules kan bij winst op ADO’20 drie punten weglopen van Blauw Geel’38/Jumbo. Overigens mooi duel dat op de slotdag vorige seizoen, waar beiden kansen op het kampioenschap verspeelde door de 3-3 uitslag. OFC werd spekkoper en alsnog kampioen. Een week later komt TOGB naar Veghel.

Seniorenvoetbal
Keurige overwinning van Geert en zijn manschappen. Op het eigen Prins Willem Alexander Sportpark werd Wieldrecht met 4-1 geklopt. Koploper is nog steeds LRC en Nivo Sparta als tweede wat volgende week op Sportpark De Watertoren de te kloppen tegenstander is. Een bekende tegenstanderwaar maar zelden van gewonnen wordt zeggen de cijfers. Wie weet zaterdag. O-23-1 won met 2-0 van Unitas in Veghel. Zaterdag komt competitie tweede naar Veghel, dus weer een thuiswedstrijd. De vrouwen wonnen mager met 1-0 van Hedel, maar wel drie punten. Volgende week uit naar HRC’14 in Hurwenen

Juniorenvoetbal jongens
Soms is het qua afgelastingen of het niet spelen moeilijk te detecteren op voetbal.nl bij het raadplegen van de uitslagen. JO 19-1 speelde niet en gaat zaterdag voor het loodzware duel naar koploper Forumsport in Voorburg bij Den Haag. JO 17-1 won thuis met klein verschil van 2-1 van RKDVC dat hiermee de koppositie verloor. JO 17 staat met twee ploegen meer op een tweede plek achter koploper FC Engelen. Zaterdag gaat de reis naar Wijchen waar AWC de te kloppen tegenstander is. JO 15-1 verloor nipt met 2-1 bij koploper RKTVC in Tiel. Zaterdag thuis tegen FC Engelen dat veel lager op de ranglijst staat. JO 14-1 moest uit naar JVC Cuijk, maar de Groenendijkse Kampen zijn zeer gevoelig voor water wat al langer bekend is en werd afgelast. Zaterdag thuis tegen SBC. ODC won en nam nu alleen de kop in deze klasse. JO 13-1 behaalde een goed resultaat in Bavel. Bij JEKA werd het een 0-3 overwinning. Het team staat nu achtste en krijgt zaterdag UDI’19/CSU op bezoek. En wedstrijden tegen UDI’19 en Gemert blijven heerlijke potjes met een hoog derbygehalte.

Juniorenvoetbal meisjes.
MO 20-1 speelde niet en gaat komende week uit naar de Trekvogels in Nijmegen. MO 17-1  uit naar koploper SV Brandevoort werd afgelast en krijgt zaterdag Bruheze aan de aftrap in Veghel.  Hetzelfde verhaal voor MO 15-1 dat het duel in Empel bij Emplina zag afgelast. Zaterdag de derby tegen koploper Heeswijk/Avesteyn in Veghel. Tot slot kwam MO 13-1 thuis niet tot winst tegen SCG’18 uit Sint Michielsgestel en bleef het 2-2. Zaterdag uit naar het groen en geel van Constantia in Wanroij.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2023  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO