18 maart 2022  Peter’s Corner Blauw Geel’38/JUMBO

Geplaatst op 18 maart 2022 • 20:46 • NieuwsClubnieuws

Peter’s Corner Blauw Geel’38/JUMBO

Op het moment dat Blauw Geel’38/jumbo aftrapte met Hercules woensdagavond, waren Ties en ik op weg naar in Schijndel. In ’t Spectrum was er de verkiezingsuitslagavond. Een drukke avond die tot in de morgen van donderdag duurde. Dus voor mij geen voetbal, maar dank aan Freek die het voor mij opving voor Kliksport. En natuurlijk Antoine met zijn verslag op deze site. Het loopt niet zoals het hoort te lopen met ons vaandelteam dat blijft verbazen met matige uitslagen. Waar zijn de broodnodige overwinningen zullen velen zich afvragen. Kunnen we het nog? De laatste winst is alweer bijna drie maanden geleden. Zondag uit naar ADO’20 in Heemskerk ‘des ginne hendige’ zeggen we dan.

Door: Peter Kuijpers

Leuk bericht op deze site van de jeugdafdeling die wederom zijn gecertificeerd als lokale jeugdopleiding. Een beloning voor het vele werk van de afgelopen jaren door het technisch jeugdkader. Hulde! Namens de KNVB kwam (Erp preses) Toon Kerkhof persoonlijk naar Veghel om het certificaat uit te reiken.

Seniorenvoetbal
Een klein probleem (heel klein hoor) moeten JO 23-1 nou als jeugdteam of seniorenteam kwalificeren? We zetten ze met uw welnemen voorlopig in deze rubriek van de grote mensen. En dan bedoel ik die groep die later op mogen blijven, roken en een pilsje mogen drinken. De start was prima van het team en begonnen met een 1-0 zege (Daniel) op het bezoekende EVV Echt. Zaterdag de mooie clash uit naar UDI’19 JO-23. Zaterdag-2 speelt komende zaterdag in Wijk en Aalburg tegen Wilhelmina’26. Dat mogen best drie punten worden daar heren! Zaterdag-3 kreeg met een zevenklapper +1 een behoorlijke tik aangesmeerd door Best Vooruit de nummer twee achter koploper Berghem Sport. Zaterdag gaat de uitreis naar Sportpark De Schellen van Prinses Irene in Nistelrode. Zonnebril meenemen wat het oranje tot in de kleedkamers toe doet pijn aan je ogen.

Jeugdvoetbal
JO 19-1 opende de competitie met een 1-0 nederlaag bij Geldrop. Zaterdag kan er sportieve revanche gehaald worden als JO 19-1 van SV Top naar Veghel komt. JO 17-1 speelde zaterdag niet maar mag komende weekend aan de bak bij Theole dat met 5-1 verloor van de Treffers. JO 15-1 kreeg bij Margriet in Oss een 4-1 nederlaag aan de blauwe voetbalbroek. Zaterdag komt CDW uit Wijk Bij Duurstede naar Veghel. JO 13-1 startte wél goed door bij Venray met 2-4 te winnen. Zaterdag komt Berghem Sport (verloren met 0-2 van Gemert zaterdag) naar Veghel. Winst zou een booming start betekenen. Tot slot De meiden van JO 17-1 die startten met een leuke 0-2 zege op en in Bergheijk. Zaterdag komt SVO DVC uit Eijsden naar Veghel. Een super lange reis (126) km) voor dat team uit het puntje van Zuid-Limburg. Hoe dan ook iedereen heel veel succes.

 

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2022  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO