13 juni 2018  Peter’s Corner Blauw Geel’38

Geplaatst op 13 juni 2018 • 13:27 • NieuwsClubnieuws

Peter’s Corner Blauw Geel’38

Goes naar Derde Divisie
Een van de nieuwe ploegen volgend seizoen in de Derde Divisie is Goes. De ijzersterke Zeeuwen kegelde Be Quick 1887 terug naar de Hoofdklasse. Qua afstand betreft worden er we niet veel beter op. Goes of Groningen blijft en was een stevige trip.

JO 19-1 klopt aan de deur van Derde Divisie
De nacompetitie is er voor Blauw Geel’38 JO 19-1 zonder veel toeters en bellen ingeslopen. In de schaduw van het WK en de senioren nacompetitie deden de mannen van Vincent en Antoin het prima. Winst op het sterke Gemert en vorige week werd Mierlo-Hout aan de kant gezet. (nou ff dimmen er werd gewonnen.) Het een en ander houdt wel in dat het team zaterdag in de nestwarmte van het eigen Prins Willem Alexander Sportpark zaken kan doen. Bij winst op de leeftijdsgenoten van Bennekom stappen de Veghelaren de Derde Divisie binnen. Om 15.00 uur wordt er afgetrapt het spreekt voor zich dat uw support met toeters en bellen meer dan gewenst is.

Interview met Koen van der Zanden op Kliksport
Deze week een leuk interview in de Stadskrant en op Kliksport met aanvaller Koen van der Zanden. Koen komt over van Rhode. Opvallend is zijn uitspraak dat zijn favoriete ondergrond kunstgras is. Nou dat komt goed uit in de Derde Divisie waar praktisch alles op kunstgras speelt. De Blauw Geel’38 selectie hervat  donderdag 02 juli de training. Vakantie van 9 juli tot 29 juli!
Foto: Peter Kuijpers

KNVB-directeur Van der Zee: ‘Voetbalpiramide werd gekaapt door opportunisme’
Dit is kop van een artikel op Voetbal247.nl De KNVB met name grote bons Jan-Dirk van der Zee heeft grote moeite met de ver- en ontwikkelingen rond dit hoofpijndossier van de KNVB. De KNVB-directeur stelt blij verrast te zijn dat afgelopen week hervormingen toch op een meerderheid konden rekeken.Het is daarom een wonder dat de Bondsvergadering afgelopen donderdag met 47 van de 60 stemmen de verbeterde opzet van de voetbalpiramide heeft goedgekeurd. Citaat uit het artikel op www.voetbal247.nl/

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies