29 mei 2018  Peter’s Corner Blauw Geel’38

Geplaatst op 29 mei 2018 • 16:42 • NieuwsClubnieuws

Peter’s Corner Blauw Geel’38

JO 19-1 gaat voor promotie, meeste wedstrijd zijn gespeeld.

Afgelopen zondag de heilige datum van de KNVB liep de competitie ten einde. Alleen het onweer, wat Zuid-Nederland teisterde, eiste op sommige plekke zijn tol en werden wedstrijden onderbroken of gestaakt. Die worden uiteraard deze week ingehaald. Bij de jeugd is komende zaterdag toch nog een pittig programma zie hiervoor het programma elders op deze site.

Blauw Geel’38/JUMBO nam in stijl afscheid van de competitie 2017-2018 met een leuke zege op het bezoekende OJC Rosmalen. Geregistreerd door DTV uit Uden en natuurlijk de becommentarieerd door de bronzen stem van onze eigen Bert Maalderink: Antoine van der Cammen die ook het verslag schreef met foto’s van Gerard Beekmans op deze site. Na afloop was er een aandoenlijk afscheid van de stoppers en vertrekkers in het achterzaaltje van het clubhuis. Waterlanders, klapzoenen en applaus waren niet van de lucht. De drie: Alexander, Sten en Emiel kregen een fraai Blauw Geel’38 shirt met de gebruikelijke handtekeningen. Geen strik erom en wegwezen, nee gepast zoals dat hoort en dat siert de club.

Afscheidsduel spelers Blauw Geel’38 selectie

Vrijdag 1 juni om 19.30 uur is er een afscheidsduel voor de vetrekkende spelers bij de Blauw Geel’38 selectie. Een helft wordt er gespeeld tegen Sint Michielsgestel, het team waar Sten naar terugkeert. De andere helft speelt men tegen een leuke mix van spelers waar we verder geen regie over hebben. Het zou leuk zijn als iedereen zoveel mogelijk daarbij aanwezig is. Zwaai die mannen uit die zoveel voor deze club betekent hebben. Na afloop (we halen hem diep uit de cliché kast) is het nog een gezellig samenzijn bij Manuela en Lisbeth.

JO 13-1 handhaaft zich in tweede divisie ondanks verlies

De mannen van JO 13 namen met een nederlaag afscheid van het seizoen. Het was er weer een uit het rijtje ‘fikse nederlagen’ Met maar liefst 0-9 gingen de mannen van Nicky en Jari over de hekel tegen het bezoekende Fortuna Sittard. Ondanks dat wist JO 13-1 zich net boven de streep te handhaven voor deze zware klasse..

JO 15-1 wint van Someren maar kampioenschap gaat naar Avanti’31

In het afscheidsduel van coach Patrick en Erwin won JO 15-1 met 3-1. Joep opende voor rust, maar Someren kwam snel naar 1-1. Na rust liep Blauw Geel’38 weg naar uiteindelijk 3-1 door twee treffers van Tim. Avanti’31 had in Schijndel voldoende aan een puntje, maar kwam met 0-3 achter tegen Berghem Sport. Na rust werd het alsnog 3-3 en werden de Schijndelaren kampioen. Velen in Veghel en Berghem vroegen zich af waarom Avanti’31 werd gefloten door een eigen scheidsrechter terwijl een bondsscheidsrechter was aangesteld voor het belangrijke duel? Trainer Henry van Wanrooy van het eerste team van Avanti’31 verbaasde zich ook. ‘Wedstrijden op dit niveau moet altijd door aangewezen bondscheidsrechters gefloten worden niet door clubmensen.” Was zijn commentaar. Proficiat gewenst Avanti’31 die naar de derde divisie promoveren. Patrick succes in Eindhoven bij Unitas’59 en Erwin met de vrouwen bij Festilent in Zeeland.

JO 17-1 wint zonder veel moeite van Brabantia 3-1

Stef en Hugo waren uitgeleend aan JO 19, maar de vervangers deden het prima in de brandende hitte zaterdagmiddag. Talip was de maker van 1-0 waar Brabantia kort hierna gelijk maakte wat ook de ruststand was. Na rust waren het Jop en Melle in de slotminuten die de eindstand op 3-1 brachten. Floris kon het zich zelfs nog veroorloven een strafschop te missen. JO 19-1 sluit een fantastisch seizoen af niet alleen qua voetbal maar ook als groep liet het team zien dat ze er stonden toen dat nodig was. Dikke pluim naar de begeleiding die hierin de eindregie hadden.

JO 19-1 pakt winst en periode bij Union

Door de winst bij Union kwam periode drie in het bezit van JO 19-1. De mannen van Vincent en Antoin gaan de nacompetitie in. In Nijmegen opende Blauw Geel via Timo na een assist van Terry. Kort daarop werd het alweer gelijk, maar zoals het hoort in belangrijke wedstrijden viel de winnende zes minuten voor tijd en kwam van de voet van Bram. Blauw Geel’38 speelt nu in de nacompetitie zaterdag uit naar Gemert JO 19-1. Om 15.00 uur wordt er afgetrapt op Molenbroek. Bij winst gaan de Veghelaren verder in het traject naar de derde divisie.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO