5 september 2018  Peter’s Corner Blauw Geel’38

Geplaatst op 5 september 2018 • 20:43 • NieuwsClubnieuws

Peter’s Corner Blauw Geel’38

Jantje lach en Jantje huil het afgelopen weekend. Het vaandelteam kreeg in het Krasstadion in Volendam een 3-0 nederlaag aangemeten. In de meest ongezellige entourage van Nederland was elke kuchje van wie ook hoorbaar. Je kon de horloge van Niels en Lodewijk horen tikken. We chargeren, maar geef toe dat dit niet de sfeer bevorderend was. Heb je lol als je met 1-13 wint bij Prinses Irene JO 19-1? Denk van wel als je elke 6.428 minuut een doelpunt kan bewonderen. Prima zege overigens van de mannen van Vincent, maar ook die van Geert en Noimin mochten er zijn.

Door: Peter Kuijpers

De tribune vordert en deze week waren de tikken van de Melkmeisjes (is een merk metsel troffel) duidelijk hoorbaar. Het duurt niet lang meer voordat de teams onder de tribune door het veld opstormen. Misschien wist u het al maar Gemert – Feyenoord (mocht u willen gaan kijken) is verplaatst naar het stadion van Helmond Sport. De wedstrijd wordt overigens uitgezonden door Fox. Dus thuis op de bank met een grote zak chips is een alternatief. De kans dat DOVO – Urk wordt uitgezonden lijkt me aanzienlijk kleiner en de Urkers (Word geeft nu een foutmelding) hadden wellicht op een leukere paring gerekend. Maar de winst was ook niet verdiend dus niet piepen. Het kan verkeren we gaan richting het weekend en dan is het Prins Willem Alexander Sport The place to be.

Blauw Geel’38 JO 19-1/Jumbo – UDI’19 JO 19-1
De Udenaren vieren komend jaar het honderdjarige bestaan. Een unieke gebeurtenis lijkt me en de voorbereidingen voor de viering in Uden zijn in volle gang. Dat even terzijde. De wedstrijd zal beslissend zijn voor de poulewinst. De andere teams, DAW en Prinses Irene, zullen vermoedelijk geen rol meer van betekenis spelen. UDI’19 speelt bovendien een klasje hoger, alleen daarom al een super gemotiveerd Blauw Geel’38. Om 15.00 uur fluit de heer Van Geffen uit Schijndel voor het begin.

Gemert JO 17-2 – Blauw Geel’38 JO 17-1/Jumbo
Gelijk aan boven een belangrijk duel tussen twee teams die afgelopen zaterdag hun wedstrijden wonnen. Gemert won eerder uit bij Erp met 0-3. Niet onderschatten, maar winst moet mogelijk zijn en daar rekenen we ook op.

Blauw Geel’38/Jumbo 15-1 – Sparta’25 JO 15-1
Noimen met zijn team Fuat en Ymanuel pakten zaterdag bij MULO met 0-2 de volle winst. Zaterdag komt Sparta’25 naar Veghel. Een sterk team waarbij JO 15-1 zaken kan doen bij winst. Sparta’25 heeft ook drie punten door winst op Erp afgelopen zaterdag. Winst betekent bijna zeker dat de poulewinst binnen bereik ligt. Om 13.00 uur lijkt dit een mooie voorwedstrijd te worden voor het duel om 15.00 uur van JO 19-1 dat UDI’19 JO 19-1 ontvangt. Komt dat zien komt dat zien.

Blauw Geel’38 JO 13-1 – SV Venray JO 13-1
Afgelopen week kregen de mannen van Nicky en Jari ondanks de gunstige ruststand een flinke tik op de neus bij de leeftijdsgenoten van UDI’19. Dat kan zaterdag rechtgetrokken worden door te winnen van Venray. Om 11.30 uur wordt er afgetrapt.

NLC’03 vrouwen – Blauw Geel’38 vrouwen
We beleven bij Blauw Geel’38 momenteel een unieke situatie. Onze vereniging telt voor het eerst in haar bestaan twee senioren vrouwenteams actief op zondag. Het eerste team won zondag voor de beker van Estria met 2-1 en mag op Sportpark De Akkeren in Lith proberen de vrouwen van NLC’03 van het lijf te houden. De concurrentie komt hier van Maaskantse Boys vrouwen waar volgende week in Maren Kessel de beslissing wel eens zou kunnen vallen.

UDI’19-3 – Blauw Geel’38-2
De reserves wonnen zondag met 3-1 van Avesteyn-2. Adel verplicht heet zoiets. Zondag naar Parkzicht waar het derde team van UDI’19 de tegenstander is. De Udenaren zijn bij verlies (verloren al bij Rhode-2)uitgeschakeld. Als het tweede wint gloort de eindzege.
Blauw Geel’38/Jumbo-2 – Rhode-2 (zaterdagteams)
Het eerste bekerduel in Tilburg tegen Willem II-2 werd met 2-4 gewonnen. Zaterdag kom Rhode naar Veghel dat vorige week niet speelde. Bij winst zijn de zaterdagboys poulewinnaar omdat het een poule van drie teams is.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO