26 maart 2024  Peter’s Corner 24

Geplaatst op 26 maart 2024 • 8:14 • NieuwsClubnieuws

Peter’s Corner 24

Het vaandelteam won keurig met 1-2 bij Hoek. De wedstrijd werd nog even rumoerig nadat een speler van Hoek en de trainer het kookpunt naderde en met rood konden vertrekken. De stand was toen al 1-2 en kreeg Blauw Geel het in overtal nog knap moeilijk in de slotfase ondanks de numerieke meerderheid. Mooi resultaat na twee gelijke spelen nu weer een driepunter. En…we blijven lekker meedoen bovenin. Goed resultaat van de voetbalvrouwen in Boxmeer en natuurlijk JO 23 dat won bij koploper Nuenen.

Door: Peter Kuijpers

Leuke samenkomst bij Blauw Geel’38 op reünie-avond. Veel bekenden de hand mogen schudden. Prima lezing van Internationaal scheidsrechter Serdar Gözübüyük met een mooie videopresentatie. We spraken ook nog met voormalig trainers John Meijs en Pieter Tuns heerlijk om die nog eens voor de camera te halen. Kortom een mooie avond met heel veel belangstellenden.

Foto: Serdar Gözübüyük

Gesprek met voormalige trainers Pieter Tuns en John Meijs

Voetbal Senioren
De voetbalvrouwen kwamen met één puntje terug uit Boxmeer. Op zich is de 0-0 daar geen slechte uitslag. De vrouwen uit Boxmeer staan vier plaatsen hoger dan Blauw Geel’38 en hebben bovendien tien punten meer. Volgende week heeft de KNVB speciaal voor jullie geen programma ingepland en kun je je volledig uitleven op Paaspop. Een week later komt competitie tweede: Juliana Mill, naar Veghel. Na de stunt tegen aanstaande kampioen Nooit Gedacht-2 liggen er tegen Juliana Mill zeker mogelijkheden. JO 23 hadden lak aan reputatie en klopte koploper RKSV Nuenen in eigen huis met 0-2. Mooie zege Vincent! : “Jazeker een hele belangrijke overwinning op de koploper Nuenen. Om 16.15uur trappen we af en zowel Nuenen als blauwgeel JO-23 gaan er vol voor. In de 21e min komen we op voorsprong 0-1 door een goede aanval die Tim Loeffen binnenschiet. De enorme wint, regen en hagel zorgde voor bizarre momenten en we gaan rusten met een voorsprong. In de tweede helft krijgen we drie hele grote kansen, maar helaas scoren we niet. Nick Verbruggen pakt ook een paar goede ballen en in de 80e min haalt hij een bal uit de kruising. In de slotfase maakt Yannick de 0-2 en is de wedstrijd gespeeld. Komend weekend zijn we vrij. En de week erna spelen we thuis tegen OJC Rosmalen.” Fijne Paaspop mannen.

Jeugdvoetbal jongens
JO 13-1 verloor zaterdag met 2-0 op de Koppelsteeg bij Berghem Sport. De mannen staan nu samen met UDI’19 en UNA (toch niet de minste namen) op de onderste plek. Zaterdag komt middenmoter DOVO naar Veghel. JO 14-1 verloor met 5-2 bij de profs van Fortuna Sittard. De Veghelaren staan samen met Berghem Sport op de laatste plekken zeven en acht. Volgende week is Geleen Zuid in Veghel de tegenstander. JO 15-1 blijft het fantastisch doen. Zaterdag werd op de Neul in Sint Oedenrode Rhode met 1-5 verslagen. Samen met Woezik is JO 15 koploper in deze voorjaarsklasse. Volgende week komt rode lantaarndrager Geldrop naar het Prins Willem Alexander Sportpark. JO 17-1 kwam niet tot winst in het thuisduel met Zwaluw VFC JO 17-2 en werd het een 1-1 gelijkspel. Blauw Geel’38 is wat je noemt een middenmoter. Volgende week naar de Koppelsteeg in Berghem waar koploper Berghem Sport de tegenstander is. Tot slot JO 19-1 dat in de keldertopper tegen Forum Sport uit Voorburg niet verder kwam dan een 0-0. Volgende week weer zo’n kilometervreter als de reis naar Gouda gaat. Heel mooi rustiek stadje mocht je er zin en tijd voor hebben. De tegenstander is Olympia.

Jeugdvoetbal meisjes
MO 13-1 won thuis met 1-0 van Mierlo Hout. Het team staat vierde in een poule van zes. Volgende week volgt er een uitwedstrijd naar Nieuw Woensel. MO 15-1 kwam zonder punten terug van Den Uil in Erp. Er werd met 2-0 verloren van de koploper uit deze klasse.
Volgende week thuis tegen de nummer twee Festilent uit Zeeland. MO 17-1 was vrij en speelt komende zaterdag uit naar ELI in Lieshout. Blauw Geel staat derde met flinke achterstand op koploper Volharding/Sambeek.

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO