11 maart 2024  Peter’s Corner

Geplaatst op 11 maart 2024 • 12:15 • NieuwsClubnieuws

Blauw Geel’38/Jumbo-1 en SteDoCo speelden niet. Verder was er een volledig programma van acht wedstrijden waaronder wat inhaalwedstrijden. TEC, met drie wedstrijden minder, kan virtueel op één punt komen van koploper Barendrecht. Zaterdag, nu we het toch over de koploper hebben, gaat het vaandelteam uit naar Barendrecht. Een lekkere kluif dus in het vooruitzicht. JO 23-1 won met 1-4  bij Spijkenisse onder de rook van Rotterdam. Nog speciale aandacht voor het vrijwilligers feest op 6 april waar iedereen die iets doet voor de club voor uitgenodigd is. Mooie traditie laten we hem in stand houden, want tradities tenslotte moet je koesteren.

Door: Peter Kuijpers

Voetbal senioren
Het team 0-23 won met 0-3 bij Spijkenisse. Trainer Vincent: “Een zeer belangrijke en verdiende overwinning. En een goede teamprestatie. In de tweede helft maken we in de 62e minuut de 1-0 en twee minuten later de 2-0. Doelpuntenmakers Flynn en Ayoub. En tien minuten voor tijd maakte interim speler Daan Jonker de 3-0.” Volgende week komt Dongen naar Veghel. De vrouwen hebben geen vervolg kunnen geven aan de prachtige zege op koploper Nooit Gedacht-2 vorige week. In Escharen werd het een nipte 2-1 Nederlaag bij EGS’20. Volgende week reist NLC’03 naar Veghel.

Voetbal junioren jongens
JO 19-1 kreeg Kozakken Boys niet op de knietjes. Het werd een 1-1 gelijkspel. Blauw Geel’38 staat op een vijfde plek. Volgende week naar koploper Spirit uit Oudekerk aan den IJssel. JO 17 klopte met 4-1 het Tilburgse Gudok. Blauw Geel’38 staat twee punten achter op de ongeslagen koploper RKDVC uit Drunen. Volgende week gaat de reis naar WSC in Waalwijk.JO 15-1 won met 0-3 bij De Treffers in Groesbeek. Het team voert samen met Woezik de ranglijst aan. Volgende week de derby thuis tegen Gemert. JO 14-1 kreeg een half dozijn doelpunten te verwerken en verloor met 6-0. Volgende week is koploper VDZ uit Arnhem in Veghel de kloppen ploeg. JO 14-1 staat voorlaatste boven Berghem Sport. JO 13-1 kreeg een stevige zeg maar grote nederlaag voor de kiezen. Bij Helmond Sport gingen de youngsters uit de bovenbouw met 11-0 de bekende bietenbrug op. Zaterdag komt de nummer twee TSC, die gelijk staan met Helmond Sport, naar het Prins Willem Alexander Sportpark.

Voetbal Junioren meisjes
Het vaandelteam MO-17 van de junioren meisjes afdeling won keurig met 4-1 van de collega’s uit Venhorst.  Een tweede plek voor dit team achter koploper Volharding/Sambeek. Zaterdag een uitduel naar Baarlo. Bijna je paspoort meebrengen alleen de Maas scheidt Baarlo  van Duitsland. MO 15-1 behaalde een verdienstelijk gelijkspel bij Avanti’31. In Schijndel werd het een 1-1 gelijkspel. De kop in deze klasse wordt aangevoerd door Festilent en de combinatie Vianen/HBV. Volgende week een stadsderby als de meisjes van WEC naar Veghel komen. MO- 13 kwam wél tot winst en won met 0-3 uit bij Mierlo-Hout. Koploper hier de combinatie SIOL/JVC met 15 uit 5. Volgende week uit naar ELI.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2024  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO