3 januari 2019  Nieuwjaarsreceptie opnieuw een groot succes

Geplaatst op 3 januari 2019 • 14:23 • NieuwsClubnieuws

Nieuwjaarsreceptie opnieuw een groot succes

Een gezellige drukte op de eerste januari in het Piet van den Boom-clubhuis van Blauw Geel’38. Niet alleen veel belangstelling maar ook een prima sfeer. Niet alleen de drukte was daarvan oorzaak maar zeker ook de woorden van voorzitter Edwin van den Boom, bleek mede oorzaak om dit aan te wakkeren. Edwin begon met natuurlijk eenieder de goede wensen toe te dichten en noemden bij zijn ‘welkom’ ook Prins Hannes d’n Derde en adjudanten Ad en Niels met hun dorstlustige gevolg. Hij dankte allereerst de clubhoofdsponsor JUMBO supermarkten en gaf aan trots te zijn dat deze naam aan de club verbonden is net als bij een flink aantal andere bekende sporters zoals schaatsers, wielrenners en in de racewereld. Uiteraard benoemde hij de vergevorderde status van de bouw van de nieuwe tribune en zeker dankte hij nu al, al die vrijwilligers die menig uur in de bouw hebben gestoken.

Hij sprak hierbij de verwachting, en hoop, uit dat de oplevering waarschijnlijk in maart zal plaatsvinden.

Naast de vele handjes, waarbij hij harde werker Bert Brusselers eruit lichtte, zijn natuurlijk ook de centen een belangrijk issue hiervoor. Met name enkele van al die begunstigers noemde hij waaronder Jumbo, Verano en bouwbedrijf Van de Ven en natuurlijk diverse meer zei hij al hartelijk dank.

Een extra nieuwtje was dat Edwin kon melden dat er in de afgelopen week ‘groen licht’ was gekomen voor de sproei-installatie op veld 1. Wat o.a. nog open staat zijn bijvoorbeeld de tribunestoeltjes. Hiervoor deed hij een beroep op alles en iedereen want voor slechts 80 euro kun je eigenaar worden van zo’n clubstoel. Later volgt hier meer info over.

Inzake de jeugd kon Edwin melden dat het streven om op divisie niveau te spelen behoorlijk is gelukt en dat het streven is om ook de vervolg certificering te gaan behalen m.b.t. de jeugdopleiding op regionaal niveau. “We blijven in de jeugd investeren”, zo wist hij te melden. Het debuutseizoen van ns vaandelteam is succesvol geweest. Met zelfs maar net geen periodetitel kon het seizoen met een fraaie 10e plaats worden afgesloten. Na een lastige start gaat het inmiddels ook nu weer prima met een huidige 9e plek. Ook veel spelers en stafleden zijn al weer voor het komende jaar vastgelegd, hetgeen als een succes van de BG-top dient te worden gezien. Ook de dames en meisjes doen het lekker. Voor het eerst zijn inmiddels 2 damesteams in de competitie ingedeeld en ook zijn er weer 2 teams bij sinds de introductiedagen.

Edwin sprak vol lof over de vrijwilligers die wekelijks het spel mogelijk maken en ook de leden van het businessclub bestuur kreeg een pluim. “Centen blijven nodig en daar hebben zij keihard aan gewerkt”, zo sprak hij uit. “Een mooi voorbeeld was hierin ook de 250 winterjassen voor al de vrijwilligers en graag maak ik daarom van de gelegenheid gebruik om alle begunstigers en sponsoren, groot en klein, hartelijk dank te zeggen voor bijdrage”. Speciale dank sprak Edwin uit aan al die vrijwilligers. “Zonder hen is er geen voetbal bij deze mooie club en als je daar iets van wil zien, dan moet je hier op zaterdag en zondag maar eens rondlopen. Je geniet dan van juist hun inzet”.

Edwin sloot af met aan te geven dat er gelukkig weer enorme stappen zijn gemaakt en dat maakt dat Blauw Geel’38/Jumbo opnieuw weer sterker op de kaart is gezet.

“Voor 2019 zijn er ook doelstellingen. Zeker ambitie en plezier voor iedereen, de tweede fase van certificering van de jeugdopleiding, meer doorstroming vanuit de jeugd naar de selectie, de afronding mbt tribunestoeltjes en dat alles maakt…. Een mooi clubresultaat en graag wens ik iedereen een gezond en gelukkig 2019 toe.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2019  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO