28 november 2023  Maurice Verbunt ook volgend seizoen de trainer van Blauw Geel’38/JUMBO!

Geplaatst op 28 november 2023 • 23:10 • NieuwsClubnieuws

Maurice Verbunt ook volgend seizoen de trainer van Blauw Geel’38/JUMBO!

De technische commissie is zeer verheugd dat onze huidige trainer Maurice Verbunt, ook volgend seizoen weer voor de groep staat. Maurice is aan zijn 1e seizoen in Veghel bezig en heeft inmiddels zijn draai goed gevonden. Ook de resultaten zijn na een wat wisselvallige start inmiddels prima. Maurice manifesteert zich als een echte clubman, met veel oog voor alles wat er binnen Blauw Geel gebeurt. Hij heeft een kort lijntje met de trainers van de jeugdselectie teams, zoals JO-19 en JO-23 en is ook voor de supporters erg zichtbaar en benaderbaar. “Helemaal in lijn der verwachtingen”, aldus de TC.

Daarnaast kunnen we melden, dat tevens alle andere stafleden inmiddels hun toezegging hebben gedaan voor 2024-2025 en ook hier zijn we hartstikke blij mee. Eric Huigen blijft de keeperstrainer, Noimin Imankarijo en Okan Ayaz (stagiair) vullen de rol van assistent in, Maurice Bissels teammanager, Freek Laurijssen de materiaalman en FysioMoov (Zohra Sabbahi) en Martien van Boekel nemen de verzorging voor hun rekening. Tenslotte mag onze Manuela als onmisbare schakel voor de catering (maaltijden bij uit- en thuiswedstrijden) natuurlijk niet ontbreken in deze lijst.

Tot slot laat de TC weten, dat ze zich de komende weken gaat focussen op de hoofdselectie. “De 1e gesprekken voor het nieuwe seizoen zullen gevoerd gaan worden en hopelijk kunnen we deze geweldig fijne groep grotendeels bij elkaar houden”, aldus de woordvoerder van de TC.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2023  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO