22 september 2022  MATS GOIJAARTS PUPIL VAN DE WEEK

Geplaatst op 22 september 2022 • 7:44 • NieuwsClubnieuws

MATS GOIJAARTS PUPIL VAN DE WEEK

Pupil van de Week bij de thuiswedstrijd van Blauw Geel’38/JUMBO tegen OJC ROSMALEN op zondag 25 september om 14:00!

Hallo. Ik ben Mats Goijaarts en ben 7 jaar. Ik zit in groep 4 van basisschool de Uilenbrink in Veghel. Mijn grootste hobby’s zijn voetbal en buiten spelen maar ook FIFA en andere computerspelletjes vind ik heel leuk om te doen. Dit is het derde jaar dat ik bij blauw geel speel. Dit doe ik dit jaar in JO8-1. Daarnaast train ik ook iedere week nog een keerje bij Meliani omdat ik er geen genoeg van kan krijgen.
Mijn favoriete club is Feyenoord en favoriete voetballer is Lionel Messi. Heb heel veel zin om de pupil van de week te zijn omdat ik dan kan zien hoe dat gaat, want ik wil later ook graag in het eerste van Blauw Geel komen zodat ik daarna bij Feyenoord kan gaan voetballen! Maar eerst ga ik met Blauw Geel mijn best doen om nog meer bekers te winnen!
Groetjes Mats

Mats,

Hierbij nodigen wij jou uit om a.s. zondag pupil van de week te zijn bij ons vaandelteam tegen OJC ROSMALEN. Natuurlijk zijn ook broertjes en zusjes en opa’s en oma’s van harte welkom. Je wordt om 13:15 uur verwacht op ons sportpark waar jij je dan moet melden bij de businessclub.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2022  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO