23 augustus 2018  Koflexwerk Select Cup 2018 staat voor de deur!

Geplaatst op 23 augustus 2018 • 7:58 • NieuwsClubnieuws

Koflexwerk Select Cup 2018 staat voor de deur!

Aanstaande zaterdag 25 augustus is het dan eindelijk zover! Dan staat de derde editie van de Koflexwerk Select Cup op het programma. Op het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel gaan selectieteams van gerenommeerde clubs uit onze regio de strijd met elkaar aan. Natuurlijk hopen wij als toernooicommissie dat zoveel mogelijk supporters en belangstellenden de weg naar ons sportpark weten te vinden. Via deze weg alvast de nodige informatie!

IJzersterk deelnemersveld!
Ook dit jaar heeft de toernooicommissie weer een aantal ijzersterke deelnemers weten te strikken voor de Koflexwerk Select Cup. Natuurlijk is gastclub Blauw Geel’38 met vier elftallen (JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13-1) van de partij. Daarnaast zullen ook bekende namen als UDI’19/CSU, VV Gemert, VV UNA, JVC Cuijk, RKSV Rhode en SV Venray komende zaterdag de reis maken naar Veghel. De afgelopen jaren gingen verschillende clubs met de eindzege naar huis en we zullen zien wie dit jaar de macht grijpt tijdens de derde editie van het toernooi. Hieronder een overzicht van de deelnemers per poule!

[table “11” not found /]

Scheidsrechters en vrijwilligers!
Zonder scheidsrechters en vrijwilligers kan er natuurlijk niet gevoetbald worden. Daarom heeft de toernooicommissie weer een groot aantal scheidsrechters bereid gevonden aanstaande zaterdag te fluiten tijdens de Koflexwerk Select Cup. Niet alleen zullen KNVB-arbiters op de velden verschijnen, ook enkele talentvolle scheidsrechters van Blauw Geel’38 zullen hun opwachting maken. Daarnaast loopt er tijdens het toernooi een aantal vrijwilligers rond, dat zich met van alles bezig zal houden. Als vanzelfsprekend willen we er samen met deelnemers, scheidsrechters en vrijwilligers een groot voetbalfeest van maken!

Dank aan onze sponsoren!
Via deze weg maakt de toernooicommissie graag ook even van de gelegenheid gebruik om onze sponsoren te bedanken. Ieder jaar weer is er een groot aantal bedrijven uit de regio Veghel, dat zich inzet om van de Koflexwerk Select Cup een succes te maken. Net als deelnemers, scheidsrechters en vrijwilligers zijn zij natuurlijk onmisbaar tijdens dit toernooi. Hiervoor onze grote dank aan:

– Koflexwerk
– Van Berlo Bedrijfsvloeren BV
– Van de Burgt Perfect Promo’s
– BusinessCom B.V.
– WIM creative agency
– Leeuwerik
– Graphiset | Grafimedia op maat
– Hart Verhuur

Onze prachtige accommodatie!
De Koflexwerk Select Cup vindt aanstaande zaterdag 25 augustus plaats op het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel (Prins Willem Alexander Sportpark 24, 5461 XL, Veghel). Hier hebben we de beschikking over drie kunstgrasvelden, drie natuurgrasvelden en zijn er velden beschikbaar voor een warming-up. Iedere deelnemer heeft een eigen kleedkamer en de kantine is de gehele dag geopend. Kom je met de auto? Volg dan ’s ochtends de instructies van onze parkeerwachters op. Er is rond het Prins Willem Alexander Sportpark genoeg plaats om de auto neer te zetten. Parkeren is geheel kosteloos.

Volg ons op Social Media!
Natuurlijk is het leuk om aanstaande zaterdag aanwezig te zijn als het toernooi gespeeld wordt. De toernooicommissie probeert iedereen echter ook via andere kanalen op de hoogte te houden van de gang van zaken. Daarom is het handig als je ons alvast gaat volgen op Facebook, Instagram en Twitter. Natuurlijk hebben we ook een eigen website, waar het programma, de uitslagen en de tussenstand zo snel mogelijk wordt gepubliceerd.

Website: http://passievoorevenementen.nl/select-cup/
Facebook: https://www.facebook.com/selectcup/
Twitter: https://twitter.com/SelectCup
Instagram: https://www.instagram.com/koflexwerkselectcup/

We zien jullie graag allemaal aanstaande zaterdag op het Prins Willem Alexander Sportpark in Veghel!

Met sportieve groet,

Lionel Saidjan, Jelle Lubberts, Michael Hendrick en Bob van Dijk
Toernooicommissie Koflexwerk Select Cup 2018

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2018  |  Privacy & Cookies