20 januari 2013  Wisseling van de wacht aan trainersfront

Geplaatst op 20 januari 2013 • 14:53 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Coryfee Geoffrey Prommayon van de Veghelse hoofdklasser Blauw Geel’38, geeft het stokje over aan……… Lodewijk van Helvoirt. 

In overleg met de BG-Top is er m.i.v. het nieuwe seizoen een opvolger gevonden voor assistent Geoffrey Prommayon. Zijn opvolger, Lodewijk van Helvoirt is al sinds 4 jaar trainer van het succesvolle tweede elftal. Naast de zes jaar die Geoffrey als belangrijke speler voor de club zijn kwaliteiten heeft kunnen tonen was hij inmiddels assistent van Francois Gesthuizen bij het eerste elftal.

De enorme waarde die Geoffrey voor de club in die jaren heeft gehad en zeker ook zijn persoon, heeft steeds als uitstekend voorbeeld mogen gelden in de club. Zijn opvolger, Lodewijk van Helvoirt -komend uit de eigen BG-stal- is al zeer succesvol geweest bij het tweede team. In de afgelopen vier jaar dat Lodewijk verantwoordelijk was voor dat team, wist hij twee keer het kampioenschap te behalen. Recent wist hij met zijn team in de bekerronde, het vuur aan de schenen te leggen van het eerste team.

Geoffrey veel dank en Lodewijk veel succes!

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl



© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO