17 januari 2013  Gezellig met je team naar FC DEN BOSCH – GO AHEAD EAGLES

Geplaatst op 17 januari 2013 • 19:54 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

KOOP EEN TOEGANGSKAART VOOR SLECHTS € 3,00 EN STEUN HIERMEE ONZE CLUB

FC Den Bosch staat bekend als een opleidingsclub met een sterke band in de regio. Dit heeft zich afgelopen seizoen onder meer vertaald in een samenwerking, waarbij FC Den Bosch ruim 30 voetbalclubs heeft uitgenodigd om een thuiswedstrijd in BrainWash Stadion De Vliert bij te wonen. 

Geniet van een gezellig uitje bij FC Den Bosch!

Ook komend seizoen zal FC Den Bosch weer vele clubs uit de regio uitnodigen om een thuiswedstrijd te bezoeken op de noordtribune van BrainWash Stadion De Vliert. Alle spelers, leden, ouders en belangstellenden van onze club zijn door FC Den Bosch uitgenodigd om de wedstrijd FC Den Bosch –Go Ahead Eagles te bezoeken tegen het speciale tarief van € 3,00 per toegangskaart (De normale prijs bedraagt € 13,00 voor volwassenen en € 9,00 voor jeugdleden)! Van die € 3,00 per toegangskaart vloeit € 1,00 per kaart rechtstreeks terug naar onze clubkas, zodat ook onze vereniging profiteert!

Leuke FC Den Bosch-prijzen te winnen

Naast het aantrekkelijke aanbod voor wedstrijdkaarten biedt FC Den Bosch onze vereniging ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een leuke voorspelactie, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Bij het juist voorspellen van de rust- en eindstand wordt er onder de winnaars binnen onze club een FC Den Bosch-pakket verloot, bestaande uit een gratis seizoenkaart, een shirt met handtekeningen en een FC Den Bosch-sjaal.

Wil jij de wedstrijd FC Den Bosch – Go Ahead Eagles bezoeken? Neem dan snel contact op met je trainer of met <<naam contactpersoon namens de amateurclub>>, de coördinator van deze actie binnen onze vereniging. We gaan voor een mooie afvaardiging namens onze vereniging en wensen iedereen via deze weg alvast een hele prettige wedstrijd toe!

Trainers/leiders kunnen zich melden bij hun groepsleider als ze met hun team deze wedstrijd willen bezoeken en dat de groepsleiders zich vervolgens tot de Jeugdvoorzitter richten. Betreffende leiders moeten dan aangeven bij hun groepsleider om hoeveel kaarten het gaat.

 

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO