1 januari 2012  Wim Verwegen krijgt Penning van Verdienste

Geplaatst op 1 januari 2012 • 21:29 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDamesBusiness Club

Nieuwjaarsreceptie Blauw Geel bol van bijzonderheden “Blauw Geel’38 heeft altijd wat bijzonders”, zo zei één van de bezoekers. Dat was dit jaar zeker het geval en niet in het minste geval door de betuigingen van dank die Wim Verwegen ontving voor zijn verdienstelijk optreden als voorzitter van de club gedurende bijna 11 jaar.

Aansluitend aan de prima openings-speech van voorzitter Frank Pulles, nodigde hij de aanwezige burgemeester mevrouw Ina Adema uit om de microfoon ter hand te nemen.

Zij was niet zonder reden gekomen want aan voormalig voorzitter, inmiddels erevoorzitter, Wim Verwegen werd na een belangrijk deel aan opsomming van al zijn activiteiten voor de gemeenschap van Veghel, de bijzondere Penning van Verdienste aan hem uitgereikt.

Niet alleen zijn 11-jarig voorzitterschap van Veghelse hoofdklasser werd de eer maar ook zijn brede inzet voor diverse organisaties op maatschappelijk terrein vielen hem ten deel. De Veghelse Denktank, cv de Kuussegatters, cultureel welzijn en heel veel niet vernoemde zaken, heeft Verwegen zich voor ingezet, zo gaf burgemeester Adema aan.

Ook hoofdsponsor Otter-Westelaken, die bedrijfsmatig dit jaar het zilveren jubileum zal vieren, liet de voormalig preaces  niet zo maar gaan. Met een fraai geschenk wat met warme woorden door directeur Gerard de Kock en met bijzet van oprichter Koos den Otter werden gericht, kon Verwegen zich trots voelen op ;zijn’ Blauw Geel en de samenwerking met de hoofdsponsor.

Aansluitend werd door PixCompany de schitterend nieuwe website van de vereniging aangeboden die op dat moment ook gelijk ‘live; ging. Nog meer en beter gestructureerd werd de site met applaus ontvangen door voorzitter en achterban.

Francesca Verwegen had, in navolging op een presnet aan de businessclub van enkele jaren geleden, opnieuw een nog groter en completer schilderstuk gemaakt en liet dit door de erevoorzitter (Wim) en huidige voorzitter Frank, onthullen. Het brengt duidelijk ook meer kleur in het fraaie complex van de Veghelse club.

Opnieuw was er het woord voor voorzitter Frank Pulles die kon melden dat er ook een nieuw clublied was voor de vereniging. Een geheel met samba-achtige akkoorden opgebouwde song, werd door Ron van de Snepscheut ten gehore gebracht het geen de stemming gelijk nog meer een feestelijk niveau bracht. Al met al een nieuwjaarsreceptie met veel nieuws en meerdere hoogtepunten waarvan de Penning van Verdienste wellicht het meest in het oog sprong.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO