3 januari 2013  ‘’Wielerevenement’’ Alpe D’Huzes voor de KWF Kankerstichting

Geplaatst op 3 januari 2013 • 20:30 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Beste familie, vrienden, sportvrienden, collega’s en collega muzikanten,

Allereerst wil ik jullie allemaal alle goeds toe wensen voor 2013! 2013 Wordt een spannend jaar, een jaar met een enorme sportieve uitdaging. Op 6 juni zal ik samen met mijn 5 teamgenoten deelnemen aan het jaarlijkse ‘’wielerevenement’’ Alpe D’Huzes. Een sportieve uitdaging met een dubbele lading. Namelijk zo veel mogelijk geld inzamelen voor de KWF Kankerstichting. Om deze slopende ziekte te bestrijden is er altijd nog veel geld nodig.

Ik draag daar graag middels het fietsen een steentje aan bij, maar met alleen fietsen redden we het niet. Met jou hulp zijn wij maar zeker het KWF enorm blij! Alle beetjes helpen en een gift is heel makkelijk gedaan! Via mijn persoonlijke website,

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/eriksnepscheut/erik-van-de-snepscheut/actie.aspx

kun je heel eenvoudig doneren. Tevens is daar de gelegenheid om een persoonlijke boodschap achter te laten zodat iedereen kan zien dat je mij maar vooral het KWF een warm hart toe draagt. Ook voor bedrijven is het mogelijk om ons te steunen, zie daarvoor het in de bijlage meegestuurde sponsorplan. Op deze site zullen ook de vorderingen van mijn trainingsprogramma te volgen zijn net als op onze Bike for Charity Facebookpagina!

Alvast hartstikke bedankt voor de steun en laten we er een top jaar van maken! Groeten, Erik van de Snepscheut

Ps mocht de link niet goed werken ga dan naar: www.opgevenisgeenoptie.nl , vervolgens naar actiepagina’s 2013, vanuit het volgende scherm kun je mij op mijn voor en achternaam terug zoeken!

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO