3 januari 2013  Opnieuw gezellig tijdens Nieuwjaarsreceptie bij Blauwgeel’38/Jumbo

Geplaatst op 3 januari 2013 • 20:45 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Na het welkom van voorzitter Frank Pulles aan alle leden, begunstigers en natuurlijk ook aan burgemeester Ina Adema en wethouder Riny van Rinsum, was er ook het welkom aan Prins Driekus en zijn adjudanten JB en Philip. Met de traditie getrouwe speech van de voorzitter was er aanvankelijk ruimte voor het economische beeld van Europa en ook van Nederland. Een dalend consumenten vertrouwen maar ook de teleurstelling van het Nederlands Elftal tijdens EK in Polen en de Oekraïne.

“Blijft over” zo zei voorzitter Pulles, “het altijd mooie en bijzondere Blauw geel’38. Want niet alleen kende het vaandelteam in het afgelopen jaar de hoogste klassering ooit maar was er ook het moment dat we de 1600 leden-grens hebben mogen passeren. Blauw Geel is dus voor een grote groep een prachtige uitlaatklep en prettigste recept waar ook normen en waarden hoog in het vaandel staan”.

Ook sprak hij met gepaste trots over de Veghelse jeugdopleiding en de groeiverwachting daarin. Met een speciaal programma zal deze opleiding nog verder worden ondersteund en ook tzt bij de senioren worden ingevoerd.

Een speciaal compliment had de voorzitter nog voor de groep van vrijwilligers. Met ook de terugvallende steun van de gemeente – waar de club zich extra zorgen over maakt gezien de maatschappelijke functie die men als club in dient te vullen- , zijn juist die groep van  vrijwilligers van wezenlijk belang voor de club.  Onderhoud mag tenslotte voor niemand bijzaak zijn. Natuurlijk was er ook zijn welgemeende dank voor al die begunstigers van de vereniging die daarmee een essentiële rol vervullen in de ambities van de club maar zeker in de ‘dagelijks gang van bestaan’.

Een mooi moment was het ook om de aanwezige mede te delen dat trainer François Gesthuizen voor opnieuw een jaar aan BlauwGeel’38/Jumbo is verbonden kunnen worden en dat later dit jaar op gepaste wijze zal worden stil gestaan bij het 75-jarig bestaan van de Veghelse hoofdklasser. Uiteraard ook namens het bestuur wordt u een gelukkig en vooral gezond 2012 toegewenst en zien zij u graag bij diverse gelegenheden langs de velden en in het clubhuis

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO