30 augustus 2017  VOG én Voetbalschool Blauw-Geel’38

Geplaatst op 30 augustus 2017 • 17:58 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

In alle media is veel en vaak te lezen geweest over de ‘wens’ om iedereen die met kinderen ‘werkt’, zowel in arbeid als in sport, een VOG verklaring te laten hebben. Iedereen die met jeugd in de sport te doen heeft, dient een dergelijke verklaring te hebben. Het hoofdbestuur van onze club heeft eerder dit besluit genomen. Nu zijn de eerste inmiddels afgegeven. Juist de teamleden die uitvoering en leiding verzorgen aan al die kinderen binnen onze eigen Rabobank-Voetbalschool, waren de eerste binnen onze club die de verklaring in de het bezit kregen. Voor de club een prima stap, voor deze teamleden een juiste stap en opnieuw een stukje doorontwikkeling binnen de onze Rabobank-Voetbalschool.

Bob van Dijk, Nicky van der Heijden, Timo van Dalsum en Michael Hendrick voorde fraaie Rabobank Voetbalschool-banner en mét de juiste VOG-verklaring.

Voor hen die nog niet weten wat de voetbalschool is of brengt, geven de trainers hieronder enige uitleg. 

Voor de spelers!

Iedere woensdagmiddag gaan de trainers van de Rabobank Voetbalschool bij Blauw-Geel’38 aan de slag met verschillende teams. Het belangrijkste is dat iedere speler met een lach op zijn of haar gezicht naar Blauw-Geel’38 komt. Spelenderwijs en op een leuke manier proberen de trainers verschillende aspecten van het pupillenvoetbal bij te brengen. 

Voor de trainers!

Ook aan de trainers van jeugdteams wordt gedacht bij de Rabobank Voetbalschool. Zij kunnen de hulp van onze staf inschakelen om een goede, leuke en leerzame training in elkaar te zetten. Ook zijn zij te benaderen om eens te komen kijken naar een wedstrijd of training. Vervolgens stellen onze trainers dan een korte evaluatie samen. 

Onze trainers

Momenteel zijn er vier trainers actief binnen de Voetbalschool. Zij stellen zichzelf voor!

– Nicky van der Heijden (22) is al jarenlang een bekend gezicht bij Blauw-Geel’38. Nicky is in seizoen 2017/2018 hoofdtrainer van JO13-1 en zal op woensdagen een van de trainers van de Voetbalschool zijn.

– Timo van Dalsum (18) heeft dit seizoen JO9-1 onder zijn hoede en voetbalt zelf in JO19-1. Tot vorig jaar als stagiair betrokken bij de Voetbalschool.

– Michael Hendrick (23) is hoofdtrainer van JO13-2 en heeft al de nodige ervaring als assistent-trainer bij hogere jeugdteams. Ook hij is een bekend gezicht bij onze voetbalclub en loopt alweer een aantal jaren mee in het trainersgilde.

– Bob van Dijk (22) is dit seizoen verantwoordelijk voor JO10-1. Daarnaast is hij assistent-trainer bij JO17-1. Bob is al jarenlang bij Blauw-Geel’38 en inmiddels bezig aan zijn vierde seizoen als selectietrainer.

Ook een nieuwe banner is langs het veld van liefst 15m’ te zien

Aanmelden

Heeft jouw team interesse om een serie lessen te volgen bij de Voetbalschool? Stuur dan een mailtje naar rabovoetbalschool@blauwgeel.nl. Vermeld om welk team het gaat, hoeveel spelers deel zullen nemen aan de lessen en of de trainer gebruik wil maken van extra begeleiding. Een sessie trainingen duurt vier weken. Bekijk ook eens onze Facebook om een nog duidelijker beeld te krijgen van onze Voetbalschool: https://www.facebook.com/RabobankVoetbalschool/.

 

Het nieuw ontwikkelde logo voor de voetbalschool zal vanaf nu in gebruik gaan

Rooster

Het rooster voor deze trainingssessies zal binnenkort ook verschijnen voor zover nog niet al is aangegeven.

De Rabobank Uden-Veghel kiest samenwerking vanuit maatschappelijke betrokkenheid.

Rabobank Uden-Veghel heeft, vanuit haar eigen doelstellingen en maatschappelijke betrokkenheid, sterke ideeën over hoe zij als bank een wel bekende steun in de rug wil zijn voor verenigingen die ook normen en waarden hoog in het vaandel hebben staan en tegelijk de ambitie en mogelijkheden bezitten om sportieve doelstellingen vanuit een weloverwogen verantwoordelijkheid in haar vereniging structureel te integreren. Rabobank Uden Veghel ziet dan ook in BlauwGeel’38/Jumbo een partner die daarin weet te voldoen. Naast de voetbalschool is het Respect project vanuit de Rabobank een belangrijke toevoeging voor ook BlauwGeell38/Jumbo. In dat project is een ‘werknaam’ neergezet met de titel: “GROOTS”. Verenigingen

 

 

 

 

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2017  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO