22 februari 2013  Veghelaar Gerke vd Akker terug op eigen BlauwGeel-nest

Geplaatst op 22 februari 2013 • 8:32 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Het ene na het andere bericht, is feest deze week voor de Veghelse hoofdklasser.

Verlengingen waren er al met Mustafa Guler en Alexander Mols en ook de opvolger voor Jeroen Minneboo kon de Veghelse club presenteren met Giovanni Henskens vanuit de Udi’19 gelederen.

 

De prettige verhalen houden echter niet op! Vrijdagmorgen vroeg werd definitief duidelijk dat ‘het verloren kind’, zijnde Gerke vd Akker weer terug komt bij ‘zijn’ BlauwGeel.

Gerke verliet de club drie jaar geleden en verkaste toen naar ook hoofdklasser Schijndel.

Gerke zelf genoot zijn opleiding eerst bij het eigen BlauwGeel en later bij bvo FC Den Bosch.

Hij is een sterke speler en kan vooral in de achterhoede zijn mannetje goed weerstaan. Bij Schijndel is hij inmiddels aanvoerder maar altijd blijkt er bij beide partijen de wens te zijn geweest om weer tot elkaar te komen.

De centrale verdediger staat bekend om zijn technisch goede spel maar tegelijk kan hij als een ‘mannetjes-putter’ worden gezien.

Drie jaar geleden nam hij afscheid van de Veghelse selectie maar daar komt dus een einde aan. Bij trainer François Gesthuizen is hij een welkome gast en voor Gerke en de club is het een feestje om deze ras-Veghelaar weer bij de club te hebben. Al blijven de kleuren gelijk, zal er ook bij Gerke in het komende seizoen de naam van hoofdsponsor Jumbo te lezen zijn.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO