8 november 2015  Vanzuma BV en Zprit interim Management sponsoren MD1 nieuwe trainingspakken en tassen

Geplaatst op 8 november 2015 • 11:40 • JuniorenPupillenDames

Vandaag  werden de meiden van MD1 verrast met nieuwe trainingspakken en tassen gesponsord door Vanzuma BV en Zprit interim Management & advies. Overigens worden de wedstrijd tenues al gesponsord voor de hele meisjesafdeling door ING Bank.  Iets waar de meidenafdeling geweldig trots op is. Het was jeugdvoorzitter Coen van Dijk die vooraf aan de wedstrijd de meiden en nieuwe sponsoren toesprak dat hij geweldig trots was dat er nu zoveel meiden bij Blauw Geel voetballen en waarbij hij hoopt dat binnenkort het 100e meisjes lid wordt van Blauw Geel’38. Iets waar de vereniging geweldig trots op mag zijn. Verder was hij geweldig blij dat ook deze 2 sponsoren het meisjesvoetbal willen  ondersteunen. Beide sponsoren kregen hierna van de jeugdvoorzitter een bloemetje. Hierna was het aanvoerster Michelle Rinkel die namens alle meiden en begeleiding  van MD1 ook deze 2 sponsoren bedankte voor deze geweldige geste.

sponsor MD1_2015_4 sponsor MD1_2015_3Hierna moest er ook nog gevoetbald worden. Helaas begonnen we niet al te best aan deze wedstrijd. Het was allemaal wat slapjes. Toch kregen we in de 1e helft enkele goede kansen. Helaas waren de schoten op goal te zwak of speelde we de bal op het juiste moment niet goed af. De ruststand was dan ook 0-0. Ook in de 2e helft wilde het niet lukken vandaag. We kregen in de 2e helft weer enkele goede kansen maar wederom was de afwerking te matig. Het was dan ook uitermate zuur dat SCMH na een misverstand in de verdediging op een 0-1 voorsprong kwam. Hierna ging SCMH met z’n allen de voorsprong verdedigen. We kregen nog enkele prima kansjes maar het lukte vandaag gewoonweg niet.