8 november 2015  Blauw Geel B1 wint lastige uitwedstrijd

Geplaatst op 8 november 2015 • 14:01 • JuniorenPupillenDames

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen NWC op het programma. NWC heeft een lange tijd  2de gestaan, dus we wisten dat het niet gemakkelijk zou gaan worden. Voor de wedstrijd was er al de overtuiging die nodig is om zulke wedstrijden te winnen. De instelling was goed en de afspraken werden goed nagekomen. Hierdoor scoorden wij binnen een minuut de 0-1. Dit was een lekker begin! NWC gooide veel strijd in de wedstrijd, dus daar moesten wij in mee. Dit gebeurde goed, waardoor we grip op de wedstrijd hadden. Daarbij konden we goed de vrije man vinden en creëerden we genoeg kansen om de score te vergroten. Dit gebeurde laat in de eerste helft door een corner die de keeper er zelf insloeg, een duidelijke eigen doelpunt!! Door het doelpunt smaakte de thee wel een stuk lekkerder.

In de rust hebben we aangegeven dat we vol voor de 0-3 moesten gaan. En nog geen 10 minuten in de tweede helft viel de 0-3 al, dan weet je dat de wedstrijd gespeeld is. Helaas hebben we de score niet uitgebreid, terwijl we genoeg kansen hebben gehad. We werden zelfs slordig. Door heel dom balverlies en slap ingrijpen van meerdere verdedigers kon NWC toch scoren. Door het tegendoelpunt werden we wel weer scherper, alleen bleven we slordig met onze kansen omgaan! Uiteindelijk scoren we de 1-4 en hebben we dik verdiend gewonnen. Volgende week spelen we de topper tegen Venray. Op dit moment onze grootste concurrent dus dat gaat een mooie strijd worden! Stan kuijpers