16 augustus 2013  Van de Voorzitter . . . . !

Geplaatst op 16 augustus 2013 • 15:23 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Beste blauwgelers,

Terwijl veel van onze leden van de vakantie genieten zijn er bij Blauw Geel al weer diverse mensen in de weer om de voorbereidingen te treffen voor het komende seizoen die in het teken zal staan van ons 75 jarig bestaan. In het weekend van 7/8 september zullen er diverse activiteiten plaatsvinden om dit prachtige jubileum met zo veel mogelijk blauwgelers te vieren. Ik hoop dan ook op een grootse opkomst. In de kantine wordt er hard gewerkt aan een lounge hoek voor onze jeugdspelers zodat ze na de wedstrijd lekker kunnen chillen. Natuurlijk mogen ook de senioren er gebruik van maken zodat ze zich weer jong kunnen wanen. 

Op het gehele terrein wordt groot onderhoud uitgevoerd zodat de velden er bij aanvang als een groen laken bij liggen. Verscheidene teams, veelal selectie teams hebben gevraagd eerder te mogen beginnen wat aangeeft hoe ambitieus onze trainers/leiders zijn. Prachtig om te horen! Komend jaar zal Lodewijk van Helvoirt de taak op zich nemen om de trainers te trainen en gaan we de jeugdopleiding van Blauw Geel verder naar een hoger niveau brengen, iets waar we als vereniging bijzonder trots op mogen zijn. 

Na een lange voetbal loze periode waar ook geen EK of WK heeft plaatsgevonden ben ik wel weer toe aan wat voetbal. Zelf een balletje trappen met de jongens van het 4e of met mijn vrienden die allemaal naar de veteranen zijn gegaan. Op zaterdag naar de jeugd en naar mijn jongens kijken en op zondag naar ons Vaandelteam. Een jonge selectie boordevol talent waar we hopen vanaf het begin af aan met de bovenste 5 mee te kunnen doen. 

In de komende weken zal er weer wat beweging gaan komen op het sportpark en worden de trainingen weer opgestart.  Alleen deze gedachte geeft al een goed gevoel en laat mijn buik kriebelen. Ik heb veel zijn in het komende seizoen en ik hoop jullie ook allemaal. Het 75-jarig jubileum maakt het extra bijzonder en ik hoop van harte dat we er en geweldig seizoen van gaan maken. Dit zullen we samen moeten realiseren en terwijl ik dit typ denk ik aan al die vrijwilligers die bij Blauw Geel hun ziel en zaligheid geven, iedereen op zijn eigen manier, maar wel met 1 doel, het mogelijk maken van het uitvoeren van onze passie; Voetbal.  

Zonder al deze vrijwilligers kunnen wij helemaal niets. Ik hoop dan ook van harte dat al deze vrijwilligers zich komend seizoen met dezelfde gedrevenheid gaan inzetten. 

Alle blauwgelers, vrijwilligers, begunstigers, sponsoren, fans, familie van, vrienden van en kennissen van, heel veel succes maar bovenal heel veel plezier het komende seizoen.

Met sportieve groet,

Frank Pulles

Voorzitter Blauw Geel ‘38/Jumbo

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies