3 juni 2013  Het taartentoernooi en een succesvol F1

Geplaatst op 3 juni 2013 • 18:18 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

In het eerste juniweekend bezochten rond de 100 teams ons traditionele taartentoernooi. In de diverse poules werd er gestreden om de hoogste eer. Spannende wedstrijden op het scherpst van de snede waren het gevolg.

En natuurlijk maakten alle teams graag tijd voor het verorberen van de overheerlijke taarten die een welkome afwisseling waren op zowel de zaterdag als zondag. Op de tweede dag werd onder de bezielende leiding van eerste elftal spelers Alexander Mols en Sander Maas gestreden om de Ben Evers penaltybokaal in de D-, E- en F-afdeling. Alle deelnemers aan deze wedstrijd ontvingen uit handen van de naamgever een prachtige herinnering. Kortom een wederom geslaagde editie van ons toernooi voor de jongste leeftijdscategorieën.

Succesvolle weekend Blauw Geel F1.

Op zaterdag 1 juni had Blauw Geel F1 een mooie 2e plaats behaald bij het sterk bezette toernooi van voetbalvereniging DBS in Eindhoven. In de finale moesten er strafschoppen genomen worden, nadat er in de reguliere speeltijd  niet gescoord werden door beide finalisten. Schijndel F1 nam de strafschoppen helaas beter dan Blauw Geel F1,zodat de beker voor de eerste plaats naar Schijndel ging.
Zondag 2 juni was het onze eigen Taartentoernooi waar Blauw Geel F1 aan deelnam. De eerste drie wedstrijden werden zeer overtuigend en met goed voetbal gewonnen met 4-0,5-0 en 8-1.De vierde wedstrijd werd gelijkgespeeld tegen OJC Rosmalen met 1-1.Beide teams hadden evenveel punten, maar door een betere doelsaldo dan OJC Rosmalen werd de toernooiwinst toch nog door Blauw Geel F1 behaald. Noah Imankarijo, linkerverdediger van F1,zorgde bij Blauw Geel F1 voor extra glans door de Ben Evers Penaltybokaal te winnen bij de F-teams. 

Blauw Geel F1 winnaar Taartentoernooi

Blauw Geel 1 keeper Sander Maas en toekomstige FC Den Bosch-speler Alexander Mols zorgden voor nog meer blije gezichten bij de F1-spelertjes zoals op de foto te zien is. Ton, Kris-Jan en spelers van Blauw Geel E4,van harte gefeliciteerd met jullie fantastische prestatie in Susteren. Alle bekerwinnaars van district Zuid II verslaan is buitengewoon!  Heel veel succes in de landelijke finaletoernooi!

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO