25 oktober 2016  Sportplaatjesactie sv Blauw Geel’38/Jumbo op woensdag 2 november van start bij Jumbo Veghel Bunders, De Boekt en Foodmarkt!

Geplaatst op 25 oktober 2016 • 6:32 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Eindelijk is het dan zover. Vanaf woensdag 2 november ontvangen klanten van Jumbo Veghel Bunders, De Boekt en Foodmarkt bij €15,-* aan boodschappen een setje sv Blauw Geel’38/Jumbo-sportplaatjes gratis. Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het vrij eenvoudig om alle verschillende plaatjes bij elkaar te sparen.

Sparen en bewaren in het unieke sv Blauw Geel’38/Jumbo-verzamelalbum

Alle 946 sportplaatjes kunnen bewaard worden in het speciaal voor sv Blauw Geel’38/Jumbo-ontworpen sportplaatjes verzamelalbum. Ieder individueel gefotografeerd lid krijgt een gratis verzamelalbum verstrekt! Deze gratis albums worden vanaf zaterdag 29 oktober via de leiders op de verenging verspreid. Zorg dat je het album tijdig in je bezit hebt, zodat je vliegend van start kan gaan met het sparen van alle plaatjes van sv Blauw Geel’38/Jumbo. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album aanschaffen bij Jumbo Veghel Bunders, De Boekt en Foodmarkt. Namens het bestuur van sv Blauw Geel’38/Jumbo en Jumbo Veghel Bunders, De Boekt en Foodmarkt, veel spaarplezier toegewenst!

* exclusief tabak en emballage

voetbalplaatjes

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2016  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO