16 februari 2016  Sportieve IJspret is gladjes en prima verlopen

Geplaatst op 16 februari 2016 • 18:18 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Vrijwilligers ….bedankt!

Het kwam onverwachts, maar zeker is dat we, samen met al die vrijwilligers, een grandioos stukje BlauwGeel-promotie hebben kunnen doen. Uiteraard zonder enige kennis vooraf, werd op 31 december van afgelopen jaar in no-time besloten om het Veghel on Ice project, een voortgang te laten hebben. Nadat er groen licht was werd op 6 januari jl. de baan weer open gesteld in de Proeffabriek aan de Noordkade. Onder de bezielende leiding van de officiële ijsmeester Piet van den Boom (hij was ook al dé man tijdens de eerdere periode) werd dagelijks de ijsvloer geprepareerd en was het Jan de Ruijter die de planning voor de bezetting wist in te vullen. Ook samen met vrijwilligers Blauw Geel’38, Barbara Gilde en enkele CDA-leden, wisten al die vrijwilligers dagelijks voor te zorgen dat jong en oud maar liefst 6 weken langer dan gepland, kon genieten van een ijsvloer.

Niet alleen de vrijwilligers maar ook enkele ondernemingen, steunde ons bij dit project waarbij het doel was om iets extra’s te genereren voor de clubkas. Op de eerste plaats was dat Bouwbedrijf van de Ven m.b.t. de locatie, maar ook horeca-partner Maison van den Boer, Fotografie Puur&Simpel en Davino tijdens vooral het slotfeest op de 14 februari jl. Die een belangrijke steun zijn geweest. Met een heuse ijshockeywedstrijd, dankzij Garant, werd op zaterdag de 13e al een begin gegeven aan de eindfase terwijl op Valentijns-zondag werd afgesloten met een gezellig samen zijn en was er een optreden van o.a. Marcel Janssen en Lizz van den Hurk. Met een leuke loterij tot slot, werd nog een leuke spanning opgebouwd. De hoofdprijs, een weekend cabrio rijden van Van Udenhout, werd gewonnen door Jess Willemsen, en ook waren er diner- en lunchbonnen voor de 2e en 3e prijswinnaars.

vriesinstallatie uit

Het slot was duidelijk. IJsmeester Piet van den Boom zette aan het eind van de middag de vriesinstallatie uit en natuurlijk werd dat even vastgelegd door Agnes van Eldonk. De BlauwGeel Veghel on Ice editie was ten einde. Verder zeggen wij graag hartelijk dank aan de participanten op de schermen, t.w.:

Cafe-brasserie De Gouden Leeuw, Autocentrum Wim vd Broek, Bek 1 op 1, Samen – naar alleen, StrakTegelwerk, BusinessCom, Work factory, Meliani Sport, Koflexwerk Sport2000, Flowfirm solutions, Ambutax, WIM creative agency, P. Van Lankveld-schoonmaak, Actor Notarissen, Stadskrant Veghel en Kliknieuws, Interieurbouw Brabant, Lande.Group, Aart Tweewielers, Biggelaar Parket en PixCompany. En de eerder in dit stukje genoemde personen en ondernemingen.

Wie weet hebben we ook volgend jaar weer zo’n vloer voor heel veel plezier te bieden!

Nieuwe afbeelding (1)

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2016  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO