15 februari 2016  A1 prima inzet en juiste beleving

Geplaatst op 15 februari 2016 • 10:16 • JuniorenPupillenDames

Blauw Geel A1 – Wittenhorst A1 0-0. Vandaag de thuiswedstrijd tegen Wittenhorst ,uit hadden we met 3-1 verloren van deze ploeg uit het Limburgse Horst. We begonnen goed aan de wedstrijd en het krachtsverschil tussen beide teams was vrijwel nihil.Echt grote kansen wisten beide teams niet echt te creëren en een blanco ruststand was een juiste afspiegeling. Alleen als er 1 ploeg voor hadmoeten staan waren wij dat geweest. Ook de tweede helft twee geheel gelijkwaardige teams waarbij degene die het eerste doelpunt zou maken wellicht als winnaar van het veld zou gaan. Omdat dit voor zowel Blauw-Geel als Wittenhorst vandaag niet weggelegd was eindigde de wedstrijd in een blanco 0-0 Jongens zeker de 1ste helft hebben we laten zien goed te kunnen voetballen ,en hebben we een prima inzet getoond met de juiste beleving. Volgende week uit naar Oss 20 A1. John van de Donk