20 februari 2012  Sport – 2000 8ste wieleravond

Geplaatst op 20 februari 2012 • 17:21 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Afgelopen donderdag 16 februari werd alweer voor de 8e keer deze wielerwedstrijden gehouden in het Piet van den Boom clubhuis. De belangstelling van de deelnemers was dit jaar niet zo groot wij denken dat dat kwam doordat er door de weersomstandigheden een stuk minder aktiviteit op het sportpark was dan normaal het geval is. Toch hebben we nog een mooie competitie kunnen verrijden speciaal door deelname van B1, A1 en het 1ste en 2de elftal.(jongens bedankt)

Er werd een koppelkoers van 800 meter verreden en deze finale werd gewonnen door:

Op de eerste plaats werden Alex Lemstra en Coen van Zutven in 41.45 seconden winnaar van deze koers

Op de tweede plaats Pieter Verbruggen en Bob Verhagen in een tijd van 41.91 seconden.

In de finale van wie wordt de beste sprinter was er wederom een finale waarin Coen van Zutven en Pieter Verbruggen lieten zien dat het weer een heel spannende strijd werd en dat deze ook uiteindelijk werd gewonnen door

Op de eerste plaats Coen van Zutven in 21.01 seconden

Op de tweede plaats Pieter Verbruggen in 21.12 seconden

Nadat deze ritten waren verreden werd er begonnen met de wedstrijden voor de prominenten, en ook hier werden de beste beentjes voor gezet en werd er volop genoten door de renners en het publiek. Nadat er door de Prins en Adjudanten  Oud Koningen van Veghel en de voorzitters van Blauw Geel’38 – Attacus en Geel Zwart met het Boeren bruidsparen van de afgelopen 3 jaar gefietst was kon het carnalsfeest beginnen.

Speciaal een bedankje is wel op zijn plaats voor onze oud voorzitter Wim Verwegen die de prominenten wel op de fiets gepraat kon krijgen, tijdens dit mooie fietsgala.

Namens de supportersclub willen wij eenieder bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om dit wielerfestijn wederom te doen slagen, Speciaal onze hoofdsponsor van deze avond SPORT 2000 John Verkuijlen KEI BEDANKT.