8 februari 2012  Anthony van de Hurk genomineerd als sportman van het jaar 2011

Geplaatst op 8 februari 2012 • 20:28 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Begonnen op 5-jarige leeftijd bij Blauw Geel Veghel…

Trainers toen: Wilco van Beljouw, Marc van Stratum

Al op jonge leeftijd opgenomen in de Jeugd Opleiding van FC Den Bosch

PSV: op 23 jun 2009. Jeugdspeler Anthony van den Hurk heeft een 3-jarig contract getekend bij PSV. De middenvelder en de spits spelen komend seizoen in de A-jeugd. Van den Hurk is bezig aan een goed seizoen bij de A-junioren van de Eindhovense club. De laatste drie duels wist de spits maar liefst zes doelpunten te maken. Ondanks de grote concurrentie van onder meer Jürgen Locadia bij Jong PSV en Tim Matavz, Jan Vennegoor of Hesselink en Jeremain Lens bij het eerste, blijft de goaltjesdief vol vertrouwen.

De gemeente Veghel organiseert komend jaar voor de tweede keer de Sport Awards. Op woensdag 29 februari 2012 worden de sportkampioenen uit onze gemeente gehuldigd. Net als vorig jaar reiken we tijdens deze feestelijke avond ook een zestal sportawards uit. Uit aanmeldingen selecteert een jury wie of welke vereniging de awards van 2011 verdienen.

Al jaren op rij kan Veghel trots zijn op vele kampioenen die op nationaal niveau sportprestaties neerzetten. Zelfs op Europees en wereldniveau gaan namen van sporters uit onze gemeente de boeken in! Het idee achter de Veghelse Sport Awards is om niet alleen de kampioenen in de schijnwerpers te zetten, maar verder te kijken dan de eerste prijs. De awards zijn er bijvoorbeeld voor sporters die zichzelf overwonnen hebben, omdat ze zich na een ziekte helemaal teruggevochten hebben. En voor verenigingen die sporten mogelijk maken voor mensen met een beperking. Ook die prestaties en initiatieven wil de gemeente Veghel graag voor het voetlicht halen.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO