2 juni 2014  Senioren G1-team kampioen Omroep Brabant Cup 2014.

Geplaatst op 2 juni 2014 • 9:32 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Vandaag was het dan eindelijk zover. Onze finale wedstrijd van de Omroep Brabant Cup. Sommige spelers hadden toch wel last van spanningen en waren een beetje zenuwachtig. De spelers werden door de drie scheidrechters opgehaald uit de kleedkamer en in twee rijen liep men gezamenlijk het veld op net zoals bij de eredivisie. Het was spannend, wanneer zou de 1ste goal vallen en voor wie.
Gelukkig viel die voor ons.  Onze Roberto deed waar hij zo goed in is: goals maken. In de eerste helft had ook onze tegenstander DOSKO kansen om een goal te maken, maar gelukkig hebben wij een  goede verdediging op het veld staan en een super keeper. Het bleef in de eerste helft voor ons 1-0. Tijdens de 2de helft kon je al een beetje aan de spelers van de tegen stander merken, dat het niet meer zo lekker liep en de spanning liep een beetje op. Trots zijn wij op onze spelers dat zij rustig bleven en er niet op reageerden. Wij hadden ook een paar vrije trappen, maar helaas die gingen tegen de lat. Er werd flink gewerkt om door de vele verdedigers van DOSKO naar de goal te komen
en uiteindelijk kwam er weer een goal bij, zelfs 2, gemaakt door Mike. De wedstrijd is uiteindelijk gewonnen door ons met 3-0. Wij zijn de beste G-elftal van Brabant!! Met veel gejuich werd de grote wisselbeker van de Omroep Brabant Cup opgehaald en de champagne vloeide rijkelijk over de spelers. De grote prijs is voor ons:  “een weekend met zijn allen weg”.