28 mei 2014  Het jaarlijks toetje op zaterdag 31 mei a.s. en afscheid

Geplaatst op 28 mei 2014 • 6:01 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Jaarlijks is er een sportief slot met ons vaandelteam aan de ene kant en selecties van de overige senioren kampioenen. Liefst vier van deze kanjer-kampioenen zijn er dit jaar te bewonderen, t.w. ons 9e, 13e, 15e en de mannen van het 18e. Ons eerste elftal heeft dit jaar een prachtig seizoen kunnen draaien en de welverdiende 2e plaats in de competitie. De mannen van trainer Erwin van Breugel hebben dat ook met verve kunnen behouden. De nacompetitie kwam afgelopen zondag ten einde na de 3-2 nederlaag bij en tegen Dongen en dus is het competitieseizoen helaas gestopt.
In een ontspannen en leuke partij voetbal, op zaterdag 31 mei a.s., zal om 17.00 uur  worden afgetrapt op het eigen sportpark. Tegelijk is het moment om ook van ‘vertrekkende’ spelers en begeleiding  afscheid te nemen.

Keeper Martijn van Strien stopt, voor Camiel van Doorn is nog niet duidelijk wat hij gaat doen, Johnny de Laat gaat ‘lager’ voetballen, Erik van Loon gaat zijn geluk bij JVC beproeven en Coen van Beljouw zoekt zijn geluk bij vv Heeswijk.
Ook elftalleider Jan Hein Opheij stopt met zijn taken, wegens andere drukke zaken en vanuit de BG-Top, zal voorzitter Peter van de Snepscheut zijn stokje overdragen. 

Zaterdag 31 mei om 17.00 uur dus allemaal komen voor een gezellig potje voetbal in een wedstrijdje van 2 x 25 minuten. Gelijk een goede gelegenheid om, naast het afscheid, ook je resterende consumptiebonnen van dit jaar nog te verzilveren. Er komen tenslotte weer nieuwe. Natuurlijk hebben we op nog het onvolprezen Taartentoernooi op 7 en 8 juni en de JUMBO Toernooi, op 15 juni, zal opnieuw het slotakkoord zijn van dit seizoen.

Nieuws van de Supportersclub.

Aanstaande zaterdag 31 mei speelt Blauw Geel 1 een Huldegingswedstrijd tegen een team van de kampioenen van Blauw Geel van dit seizoen. Deze wedstrijd begint om 17.00 uur en wij hopen dat er een groot aantal supporters aanwezig zal zijn om deze activiteit bij te wonen. Tevens zal dit ook een afscheidswedstrijd zijn van spelers en onze leider Jan Hein zij gaan er namelijk mee stoppen, dus hiervan zal op gepaste wijze afscheid genomen worden. Na de wedstrijd zal er in het Piet van den Boom clubhuis de Man van de Wedstrijd bekend worden gemaakt en zullen de nummers 1 t/m 3 even in het zonnetje gezet worden. Hierna kunnen wij als supporters onderling met de spelers leiders en trainers nog even gezellig het seizoen afsluiten voordat eenieder met vakantie gaat. Dus supporters van Blauw Geel kom kijken, want de spelers hebben dit zeker verdiend.
Met vriendelijke groeten,

Bestuur Supportersclub Blauw Geel’38/JUMBO

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2014  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO