8 februari 2015  Ronald Rooijakkers en Patrick Cissen krijgen de eer die zij verdienen.

Geplaatst op 8 februari 2015 • 13:28 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Opnieuw was er tijdens het jaarfeest het moment waar iedere vrijwilliger naar uitkijkt. Jeugdvoorzitter Coen van Dijk neemt dan de microfoon tijdens het jaarlijkse feest voor de vrijwilligers en dat is aanleiding voor de bezoekers om hun nieuwsgierigheid op scherp te stellen. Dit jaar viel de eer van Vrijwilliger van het Jaar aan Ronald Rooijakkers ten deel. Zijn inzet voor met name je jaarlijkse voetbalkampioen van de jeugd is de jeugdcommissie niet ontgaan. Ronald is vaak de stille werker maar evenzo zeer betrokken bij het welzijn van dit evenement.Ronald neemt hiermee de eer over van Jan Verkuijlen die 2014 deze titel verkreeg.

IMG_0013 (Large)

Als jeugdvrijwilliger viel er dit jaar, ook een nieuwe naam uit de koker. De prijs werd vorig jaar voor het eerst uitgereikt en is vooral als belangrijke aanmoedigingsprijs bedoeld voor de jongste vrijwilligers van de club. Patrick Cissen kreeg deze eer dit jaar uitgereikt. De prijs, met de naam Peter van Zoggel Jeugdprijs, kreeg hij ook uitgereikt van Josée, echtgenote van de overleden Peter. Patrick is hiermee de opvolger van Niels van Alphen.

IMG_0027 (Large)Ook voorzitter Frank Pulles kwam ten tonele en benoemde, vanuit spontaniteit, Michael van de Heuvel als speciale BG-Prins.

IMG_0025 (Large)Het team van Manuela en Lisbeth hadden weer alles uit de kast getrokken om de avond van alles te voorzien wat maar nodig was.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO