27 augustus 2012  Reunie Kampstafleden 40 jaar pupillenkamp

Geplaatst op 27 augustus 2012 • 8:51 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Afgelopen zomervakantie werd voor de 40e keer het eigen Blauw Geel pupillenkamp georganiseerd. Een mijlpaal die de aanleiding was voor een zeer gezellige reünie. Afgelopen vrijdagavond kwamen zo’n 60 kampstafleden van zowel het eerste uur als van nu samen in de bestuurskamer/businissruimte van onze vereniging. Na de ontvangst met een speciale lekkernij en het logo van het pupillenkamp werd iedereen welkom geheten door de jeugdvoorzitter.

Vele herinneringen werden opgehaald.

–          De locaties           Swartbroek, Bakel, Helvoirt, Loon op Zand, Elsendorp en Bergeijk

–          De thema’s          Ek, WK, Tour de France, FC Knudde, Olympische spelen, Striphelden, van nu naar toekomst, Champions Legeau, Harry Potter, circus, etc.

–          De kampleiding

–          De deelnemers

Vele foto’s werden bekeken, oude kampboekjes, veel oude kampshirts en een erg mooie presentatie van de vele herinneringen via de beamer werden vertoond. Natuurlijk was er ook een hapje en een drankje bij maar de gezelligheid onder elkaar was ver uit het belangrijkste. Wat erg belangrijk is binnen het pupillenkamp is dat de opzet van het voetbalkamp nu , nog bijna hetzelfde is als bij de eerste kampen. Het resultaat mag er nog steeds zijn want de Blauw Geel pupillenkampen zijn en blijven een hoogtepunt voor alle deelnemers waarvoor alle kampstafleden graag een week vakantie voor op hebben gegeven.

Dank aan Blauw Geel voor de grote gastvrijheid en in het bijzonder aan Ineke  voor haar medewerking. We hopen over 10 jaar weer een geweldige reünie te mogen mee maken.

De leiding van 40 jaar pupillenkamp.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2012  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO