31 december 2014  Rabobank-Blauw Geel’38 Voetbalschool

Geplaatst op 31 december 2014 • 8:30 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Rabobank Uden Veghel wil vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid een steun in de rug zijn voor verenigingen die normen en waarden hoog in het vaandel hebben staan en tegelijkertijd de ambities en mogelijkheden bezitten om sportieve doelstellingen in haar vereniging te halen. Dat geldt zeker voor sv Blauw Geel38/Jumbo, dat met 1600 leden de grootste vereniging in Veghel is en al bijna 80 jaar een begrip in de wijde omgeving.

Respect voor elkaar

De betrokkenheid met de sportieve Veghelse jeugd, werd door de Rabobank samen met het jeugdbestuur van de club zichtbaar gemaakt en tot maatwerk gesmeed in een nieuw contract. Hierin zijn belangrijke zaken overeengekomen, zoals normen en waarden, respect, fruit voor de jongste jeugd, een eigen Veghelse Champions Leaque voor de jongste groep van instromers, maar vooral de oprichting van de ‘eigen’ BlauwGeel ’38-Rabobank Voetbalschool. De voetbalschool is iedere woensdagmiddag op het eigen sportpark met diverse trainers, waaronder ook eerste elftalspelers en zelfs – bij gelegenheid – een bekende speler uit de regio. Op diverse plaatsen op het sportpark, en op de sportkleding bij de jeugd, zal de naam van Rabobank gaan prijken. Het contract met de Rabobank maakt voor een belangrijk deel mogelijk dat de Veghelse jeugd kan ‘leren’. Natuurlijk het voetbalspel zelf, maar ook lessen op het gebied van maatschappelijk welzijn, gezondheid, respect voor elkaar en normen en waarden.

Aandeel in elkaar

Het contract van Rabobank Uden Veghel met sv BlauwGeel38/Jumbo kent een periode van drie jaar met een optie voor nog eens drie jaar. Beide partijen zijn tevreden met de overeenkomst en het aandeel in elkaar. Naast de jeugd is er tenslotte nog een algemene jeugd- en verenigingsbijdrage van de Rabobank voor BlauwGeel’38/Jumbo. Daarmee laat de bank zien een breed partner te willen zijn, het cadeau in de vorm van een tweetal nieuwe digitale scoreborden voor de beide kunstgrasvelden is daarvan een lichtend voorbeeld.

Namens Rabobank Uden Veghel werd door directeur Erik Jansen, onder toezicht van Rianne Hermes (adviseur Coöperatie Rabobank) de handtekening gezet. Namens BlauwGeel’38/Jumbo, tekende bestuurslid commerciële zaken John Verkuijlen, die werd bijgestaan door secretaris Jan de Ruijter.

 

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2014  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO