18 oktober 2013  Met je teamgenoten naar PSV ??

Geplaatst op 18 oktober 2013 • 8:38 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

In het toernooi om de KNVB beker speelt PSV in de derde ronde op woensdag 30 oktober 2013 tegen Roda JC Kerkrade. Deze wedstrijd wordt om 18.45 uur in het Philips Stadion gespeeld. Voor Blauw Geel ’38/JUMBO is het mogelijk om kaarten voor leden voor een speciale prijs te reserveren!

Slechts € 5,- per persoon
Leden van Blauw Geel ’38/JUMBO kunnen voor € 5,- per persoon aanwezig zijn bij de wedstrijd. Deze speciale prijs geldt voor zowel volwassenen als kinderen.

Geef je op: uiterlijk zaterdag 19 oktober
Toegangskaarten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt en alle aanvragen worden door PSV op volgorde van binnenkomst behandeld, ben er dus snel bij!

Het opgeven dient te gebeuren door de leider van een team. De leider geeft een lijstje af met de namen en het bijbehorende totaalbedrag. Dit lijst wordt afgegeven bij de groepsleider van het betreffende team. Bij voldoende belangstelling gaat deze actie door.

WAT REGELT DE LEIDER ZELF?

Het vervoer naar Eindhoven en de begeleiding van de jongelui die meegaan. De beschikbare kaarten worden door de leider opgehaald (bij wie en wanneer wordt tijdig bekend gemaakt).

Met vriendelijke groet,

namens het jeugdbestuur

Coen van Dijk

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO