25 november 2017  Meisjes JO13-9M kampioen!!!

Geplaatst op 25 november 2017 • 18:18 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Met al 7 overtuigende overwinningen kon het eigenlijk niet meer mis gaan. Om vandaag al kampioen te worden moest er nog wel even van de nummer 2 VOW in Zijtaart gewonnen worden. De meiden van Blauw Geel begonnen vol overtuiging aan de wedstrijd. Na 3 minuten was er al de 1-0 voorsprong door Maud van lankvelt. Hierna was er een super kans op 2-0 en leek het een eenvoudige wedstrijd te worden. Dit werd toch even iets anders. Ook VOW kreeg kansen en pas een paar minuten voor rust maakte wederom Maud van lankvelt de 2-0. In de 2e helft waren er weer volop kansen voor Blauw Geel maar toen VOW de 2-1 wist te scoren werd het pas echt spannend. Het spel ging op en neer en het bleef heel lang heel spannend. Pas een paar minuten voor het einde wist Danique de verlossende 3-1 te maken. Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter was het dan ook groot feest en kon er genoten worden van een prachtig en overtuigend kampioenschap. Meiden proficiat!!