13 mei 2014  Meisjes F10 Kampioen na 6-0 overwinning

Geplaatst op 13 mei 2014 • 7:20 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Vele ouders, familieleden en bekenden waren getuigen van de kampioenswedstrijd die de meiden moesten spelen tegen Brandevoort F10. Het weer was slecht, maar Blauw Geel had het keurig geregeld dat we op het hoofdveld mochten spelen. Vele supporters gingen dan ook op de tribune zitten. Het was een echte kampioenswedstrijd.  We waren toch  een beetje gespannen. De 1e 15 minuten waren we zeker niet beter dan de tegenstander. Maar wat Brandevoort ook probeerde  Suus en Kelly hielden verdedigend alles tegen.   De opluchting was dan ook groot toen Elaine na 15 minuten uit het niets de 1-0 scoorde. Even later bracht Elaine zelfs na goed voorbereidend werk van Tess Blauw Geel op een 2-0 voorsprong. In de 2e helft waren we veel beter dan onze tegenstander en konden we de voorsprong met enkele schitterende goals uitbouwen naar 6-0 door goals van Tess,  Elaine 2x en Joy. Het kampioensschap was hiermee binnen!! Na het laatste fluitsignaal stond Herman de Wilde  namens het jeugdbestuur al klaar om de kampioensschaal te overhandigen.  Hierna was het in de kantine groot feest met taart en kinder champagne.  De meiden en de begeleiding kunnen dan ook geweldig trots zijn op het behaalde resultaat. Vele wedstrijden werden maar nipt gewonnen, maar met een goede inzet en een fijne teamsfeer kun je ver komen is maar weer eens gebleken.