14 mei 2015  ME 2 KAMPIOEN.

Geplaatst op 14 mei 2015 • 14:49 • JuniorenPupillenDames

Nadat er op initiatief van ouders gezamenlijk werd gegeten in de stralende zon, in de kantine.

Was er natuurlijk de wedstrijd die nog wel ff gespeeld moest worden tegen Berghem Sport ME 1. We waren al het gehele seizoen ongeslagen maar konden vandaag ALLEEN kampioen worden als er minimaal werd gelijk gespeeld.

We begonnen goed aan de wedstrijd waarin meteen duidelijk werd dat als we ons koppie erbij zouden houden vandaag gewoon kampioen zouden worden. Het duurde toch nog bijna een klein kwartier voordat ons overwicht werd beloond door ons.

Uiteindelijk in de eerste helft 10 corners gehad was de ruststand 4-0. Was behoorlijk aan de lage kant maar moet gezegd worden hun keepster pakte er een paar ballen fraai uit, of wij waren in de laatste fase voor de goal niet scherp genoeg. In de rust werd gezegd dat we moesten proberen om in balbezit het veld zo groot mogelijk te houden, maar denk dat ieder team op elk niveau daar moeite mee heeft als het zo makkelijk gaat.

Na behoorlijk wat kansen maakten we halverwege de 2e helft de 5-0. De laatste 5 min haalden we onze keepster eraf waardoor we dus zonder keepster gingen spelen, nog steeds niet veel aan de hand, maar na 3 individuele foutjes was er toch een tegenstandster die de bal in het lege doel kon schieten. Maar het beste werd voor het laatste bewaard onze benjamin van het team ( Noa ) had nog niet gescoord in deze competitie , maakte een mooie actie en schoof 2 min voor tijd de 6-1 binnen dat was meteen het slotakkoord.

Uiteindelijk de zeer terechte kampioen 9 overwinningen uit 9 wedstrijden en een doelsaldo van 87 voor en maar 4 tegen!!!! Geweldig gedaan meiden jullie kunnen trots op jezelf zijn. En wij ( Oscar en Ralf ) zijn dat natuurlijk ook,om met jullie toch bijna 3,5 jaar te hebben mogen trainen.

We willen Tinus en Lesley bedanken voor de sponsoring!!!!