13 mei 2015  MB1 van BlauwGeel’38 pakt verdiende 3e plaats

Geplaatst op 13 mei 2015 • 15:59 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Onder leiding van Piet Janssen is de laatste competitiewedstrijd van MB1 gespeeld.

Tegenstanders waren “de meiden in rokjes” van FC de Rakt, in het begin waren de teams nog even gelijk aan elkaar maar na 25 minuten wist Anke de 1-0 te scoren op aangeven van Sanne.

Aan het eind van de eerste helft speelde Indy een strakke bal in de richting van Anke, die speelde vervolgens  de keeper uit en maakte vervolgens de 2-0, dit was ook de ruststand.

In de tweede helft was de FC de Rakt iets feller maar het lukte ze niet om onze sterke verdediging voorbij te spelen.

Blauw Geel MB1 breidde de voorsprong nog verder uit door een mooi schot van Sanne op doel. De 3-0 stond op het scorebord.

De wedstrijd verharde en de sfeer werd grimmiger, Jade liet zich niet van de wijs brengen en sloeg kei hard terug door de 4-0 te maken. Met deze drie punten op zak, is de eindstand van de competitie bepaald.

MB1 eindigt op een mooie derde plek in de competitie.