26 augustus 2013  Maatschappelijke stage bij Blauw-Geel ‘38/JUMBO

Geplaatst op 26 augustus 2013 • 7:44 • ClubnieuwsJuniorenPupillenDames

Onze voetbalclub staat voor ontspanning, saamhorigheid, sfeer gecombineerd met sportieve prestaties. Het is een voetbalvereniging voor jong en oud. De club bestaat uit ruim 1600 leden. Wij hebben veel vrijwilligers nodig om al deze leden te laten voetballen.

Ben jij op zoek naar een organisatie waar je je maatschappelijke stage kan lopen? Dan ben je bij ons van harte welkom! Jouw hulp kunnen we goed gebruiken.

Wat is een maatschappelijke stage?

Tijdens de middelbare school ben je verplicht om een maatschappelijke stage te lopen. Doel van de maatschappelijke stage is dat je tijdens je schooltijd kennis maakt met én een onbetaalde bijdrage levert aan de samenleving. Wat is er dan leuker dan een sportvereniging helpen? Bij Blauw-Geel ‘38/JUMBO bieden we je alles wat je wenst: plezier, omgaan met andere mensen, eigen verantwoordelijkheid binnen een leuke, sportieve omgeving.

Voor welke opleidingen hebben wij mogelijkheden?

Wij hebben mogelijkheden voor alle leerlingen van VMBO – HAVO – VWO. Je kunt een complete maatschappelijke stage bij ons lopen, maar ook een gedeelte van je benodigde uren kun je bij ons invullen.
 
Welke activiteiten kun je doen?

  • Assisteren bij trainingen en/of wedstrijden.

Wekelijkse trainingen voor kinderen van 5 – 13 jaar (D, E en F pupillen) op verschillende dagen en tijdstippen van september t/m juni.

  • Assisteren bij organisatie evenementen.
    Bij Blauw-Geel ‘38/JUMBO hebben we bij de jeugd een activiteitencommissie. Regelmatig organiseren wij een evenement voor verschillende doelgroepen. Hulp is daarbij altijd gewenst.
  • Assisteren bij toernooien

Ook organiseren we toernooien. Het taartentoernooi voor de E en F pupillen, het C en D toernooi en het Cup cake toernooi voor de meisjes. Daarbij kunnen we de hulp van stagiaires goed gebruiken. Verder kunnen we ondersteuning gebruiken bij bijvoorbeeld het kerstvoetbaltoernooi waaraan wij deelnemen. Elk team dat deelneemt, heeft leiders nodig.

  • Fluiten van wedstrijden

Ben je iemand die de leiding durft te nemen voetbalster en lijkt het fluiten van wedstrijden je wat? Misschien heb je een scheidsrechtersdiploma of wil je dit graag gaan halen?

  • Facilitaire ondersteuning

Wil je helpen bij het schoonmaken van kleedkamers, uitgifte materialen, onderhoud velden, werkzaamheden voor de kantine, schoonmaak, hulp in de keuken of de bar?

Ook daarbij is jullie hulp van harte welkom!

Aanmelden doe je zo:

Vul het ingevulde PDF-formulier uit onderstaande link in en stuur dit naar:

E-mail : jvlassak@kpnmail.nl

Natuurlijk nemen wij contact met je op en we gaan samen met jou kijken welke maatschappelijke stage het beste bij jou past!

Namens De vrijwilligerscommissie,

Joost Vlassak

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies