24 oktober 2015  Kandidaat stellen voor de ledenraad

Geplaatst op 24 oktober 2015 • 22:13 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Op 26 september heeft de verenigingsraad ingestemd met de implementatie van het ledenraadmodel. Met het ledenraadmodel wil het amateurvoetbal dicht bij de verenigingen en leden staan. Verenigingen kiezen zelf wie hen in deze ledenraad vertegenwoordigt. Herkenbare vertegenwoordigers per kieskring waar je als vereniging op kunt bouwen. Alle amateurvoetbalverenigingen van Nederland zijn ingedeeld bij een kieskring. Bij de indeling zijn de gemeentegrenzen aangehouden.

De verenigingsraad stopt op 31 december 2015 en de nieuwe ledenraad, die gaat bestaan uit dertig leden, start op 1 januari 2016. Twee weken geleden is de kandidaatstelling voor de ledenraad geopend en deze sluit op 31 oktober aanstaande. Deze twee banners (banner 1 en banner 2) kunnen gebruikt worden op jullie verenigingswebsite. Zo kun je de mogelijkheid om je verkiesbaar te stellen als ledenraadslid ook bij de eigen leden onder de aandacht brengen.

Op knvb.nl/ledenraad vind je meer informatie over het ledenraadmodel, de kandidaatstelling, kieskringen en de verkiezingen. Hier vind je ook het bijbehorende profiel van een ledenraadslid. Mocht je leden bij jouw op de club kennen die geschikt zijn voor deze rol, attendeer ze dan vooral op de mogelijkheid zich kandidaat te stellen..

Met vriendelijke groet,

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND namens het bestuur amateurvoetbal

Hans Schelling Operationeel manager

Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO