24 oktober 2015  Een unieke kans om op 5 november aanstaande in het PSV-stadion in Eindhoven te zijn voor een inspirerende avond!

Geplaatst op 24 oktober 2015 • 8:33 • SeniorenJuniorenPupillenDames

Er zijn nog enkele vrije plaatsen. Geïnteresseerden zich nog tot maandag 26 oktober kunnen melden bij Jack de Laat.

Het bestuur van Blauw Geel ‘38/JUMBO, andere verenigingen en de ledenraad van Rabobank Uden Veghel hebben al een tijd de krachten gebundeld om samen invulling te geven aan een veilige en leuke sportomgeving voor de jeugdspelers waarbij “respect en sportiviteit” sleutelwoorden zijn. Respectvol omgaan met elkaar : een belangrijk onderdeel. Of het nu in de klas, op straat of op het sportveld is. Of ze nu blij zijn, verdrietig, opstandig of baldadig, ze komen op de voetbaltraining en naar de wedstrijd. En jij bent er ook. Als hun trainer. Wat kan je rol zijn?  Hoe zorg je ervoor dat de training en de wedstrijd voor alle spelertjes van het team als leuk en veilig worden ervaren. Ook voor jou. Om je handvatten en tips te geven, organiseert de Rabobank  een bijeenkomst voor alle jeugdtrainers en -leiders van de voetbalclubs uit de regio Uden Veghel.

psv_avond1Onderwijskundige Marcel van Herpen inspireert je over hoe jij, in je rol als trainer/begeleider, de belangrijke schakel  kunt zijn in het borgen van een veilige sportomgeving van je spelertjes. Een aantal leden van onze vereniging heeft Marcel al horen spreken en plaatsen de opmerking:

“pak deze unieke kans, zeer verhelderend en stof genoeg om over na te denken”.

 

psv_avond2Bjorn is voormalig profvoetballer bij PSV. Hij begon op zijn tiende bij de jeugdopleiding van PSV. Later zat hij drie jaar in het internaat van PSV en op zijn achttiende werd hij bij het eerste elftal gehaald. Hij gaat met Marcel van Herpen in gesprek over zijn ervaringen op het voetbalveld. Als prof maar ook als talentvolle jonge voetballer. Hoe heeft hij dit ervaren en wat zijn de positieve maar ook negatieve herinneringen aan zijn voetbalcarrière en aan zijn jeugdtrainers.

We willen uit Veghel vertrekken om 19.00 uur met de bus (bij voldoende belangstelling, anders met eigen vervoer ) zodat we tijdig aanwezig zijn bij het PSV-stadion voor het officiële programma.   De avond op 5 november begint om 20.00 uur.  Rond 22.00 uur wordt de avond afgesloten   met een borrel waar je met je collega-jeugdtrainers kunt napraten (uiterlijk 23.00 uur weer in Veghel). Er zijn 50 plaatsen voor onze vereniging gereserveerd dus  tijdig aanmelden bij Jack de Laat (jack.de.laat@hotmail.com) . Graag een reactie voor zondag 18 oktober.

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO