1 april 2013  Jeugdloterij Blauw Geel’38/Jumbo in volle gang

Geplaatst op 1 april 2013 • 21:16 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

De  jaarlijkse BlauwGeel’38/Jumbo Jeugdloterij loopt alweer een paar weken en de eerste duidenden loten zijn reeds verkocht en ingeleverd, een prima prestatie met dank aan alle aktievelingen die hier reeds een steentje aan hebben bijgedragen. 

Extra teamprijs

 “Samen sterk voor ONZE vereniging”. Dat is het motto van deze Jeugdloterij. Wie dat ook begrepen heeft is Francois Gesthuizen, trainer van Blauwgeel’38/Jumbo 1. Francois heeft aangeboden een training te verzorgen voor het eerste team waarvan alle spelers de loten verkocht en ingeleverd hebben. Tot op dit moment is dat nog niet het geval maar bij een paar teams is het bijna zover. Lever snel je verkochte boekje in en maak samen met je teamgenoten kans op deze unieke prijs. 

Wordt jij Beste Lotenverkoper 2013 !!

 Volgende week gaan we de tussenstand presenteren van de strijd om de titel  Beste Lotenverkoper 2013. Daarna hebben we nog maar kort te gaan alvorens de eindstand opgemaakt wordt. Zorg dat je erbij bent en lever snel je verkochte loten in !! Leuke prijsjes hebben we beschikbaar voor diegenen die de meeste loten verkopen !!! 

Én er zijn prijsjes beschikbaar voor elk team waarvan ALLE spelers hun boekje verkocht hebben. Alvast bedankt voor jullie hulp en stimulans, mochten er vragen zijn, klamp dan een van de commissieleden aan…. 

BlauwGeel’38/Jumbo

Jeugdloterijcommissie,

Namens deze,

Jan Goijaarts

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2013  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO