14 december 2015  Informatie overschrijving . . . . .!

Geplaatst op 14 december 2015 • 21:21 • SeniorenJuniorenPupillenDames

De procedure m.b.t. een overschrijving, voor als je Blauw Geel wilt verlaten of bij Blauw Geel wilt komen spelen, is danig op de schop gegaan.

De werkwijze is nu als volgt:

Je wilt Blauw Geel verlaten, dan moet je, je aanmeldden bij de nieuwe vereniging, deze moet de aanmelding verwerken in Sportlink en als je alles bij Blauw Geel keurig hebt afgewerkt, boetes, kleding en andere zaken, maken wij geen bezwaar en wordt de overschrijving verleent. Er hoeven dus geen papieren meer te worden ingevuld, er hoeft geen spelerspas of ledenmutatiebewijs meer te worden opgestuurd. Alleen melden bij je nieuwe club.

Je wilt bij Blauw Geel komen spelen,

Dan vul je het inschrijfformulier op de site volledig in, dus ook de gegevens van de vereniging die je gaat verlaten, en dit moet dan met legitimatie en pasfoto worden ingeleverd bij de ledenadministratie. Wij verwerken de aanmelding in Sportlink en als de te verlaten vereniging geen bezwaar aantekent word je overgeschreven. Er hoeven dus geen papieren meer te worden ingevuld, er hoeft geen spelerspas of ledenmutatiebewijs meer te worden opgestuurd.

De enige uitzonderingen die er zijn, is al je een Internationale overschrijving wilt, of je wilt gebruik maken van Dispensatiemogelijkheden die stonden vermeld op het vierde blad van het huidige formulier, dat had te maken met verhuizing, studie of werksituatie.                   Dan moet wel het oude formulier worden ingevuld.   

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2015  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO