20 april 2017  Iedereen bij dé Kampioenswedstrijd

Geplaatst op 20 april 2017 • 14:45 • ClubnieuwsSeniorenJuniorenPupillenDames

Zondag is het zover! Ons vaandelteam kan dan de historische titel pakken in de Hoofdklasse B. Dit moet dan wel ná winst te hebben geboekt op onze gasten van a.s. zondag, zijnde: HVCV Quick uit Den Haag. Zij staan ook al geruime tijd 2e op de ranglijst en ondanks de riante 9 punten voorsprong van BlauwGeel38/Jumbo op Quick is, met 4 wedstrijden te gaan, de titel alleen zeker bij een winst voor de mannen van Niels van Casteren en Lodewijk van Helvoirt. Resultaat bij winst is, dat wij direct promoveren naar de landelijke 3e divisie. Een prestatie van formaat en voor de club een unieke situatie.

Jij bent er toch ook?

Hoe fantastisch is het niet als je daar bij bent? Niet alleen onze eigen leden maar liefst alle Veghelaren, of nog beter, alle inwoners van Meierijstad en natuurlijk alle oud-leden die ons met hun support gaan aansporen tot deze unieke prestatie. Eenieder die sport een warm hart toe draagt ‘moet’ toch feitelijk hierbij willen zijn? Wij zien je graag en de club heet je dan ook van harte welkom om zondag 23 april, om 14.30 uur langs de lijn te staan. Natuurlijk is sfeer al langere tijd vooraf de moeite waard om mee te maken!

Onze eigen jeugd

Voor onze eigen jeugdleden is het toch prachtig om met gehele eigen team langs de lijn te staan? Is het dan niet extra mooi om dat te doen in een in een eigen club tenue of zelfs iets wat je er met elkaar van weet te maken. Misschien is het leuk plan om met je team een eigen spandoek te maken en met alle onze Blauwgelers mee te helpen om de winst te pakken.

Steun is nodig…. Winst komt niet vanzelf

Eerder waren we te gast bij Quick in deze competitie. Het resultaat daar betekende onze eerste seizoen-nederlaag….. met maar liefst 3-0, zette de Haagse formatie ons aan de kant. Quick is dan ook niet zomaar een tegenstander…. een geduchte, en juist daarom hebben we alle support nodig die maar denkbaar is en vertrouwen we op een prachtig kampioensfeest na afloop!!

Array
Blauw Geel'38

Pr. W. Alexander Sportpark 24
5461 XL Veghel
Tel. (0413) 36 57 04
info@blauwgeel.nl© Blauw Geel’38 - 2017  |  Privacy & Cookies |  Algemene voorwaarden Blauw Geel'38/JUMBO